ΤΟΠΙΚΑ

«Δύο διαφορετικές αντιλήψεις και πολιτικές»

δύο-διαφορετικές-αντιλήψεις-και-πολ-488352

«Την ώρα που εμείς αγωνιζόμασταν για τη μεγάλη μεταρρύθμιση στην αυτοδιοίκηση και διεκδικούσαμε να αποτελέσει ο «Καλλικράτης» την αφετηρία για ακόμη περισσότερη και πιο δημοκρατική αυτοδιοίκηση, κάποιοι άλλοι καλούσαν τον κόσμο να κλείσει τους δρόμους και να τον καταργήσει. Κι όταν εμείς υποστηρίζαμε την ανάγκη να μπει τέλος στην αναξιοκρατία και τις προσλήψεις από το παράθυρο, κάποιοι άλλοι αντιδρούσαν με «νύχια και με δόντια» στους νόμους Ραγκούση για τις αξιοκρατικές προαγωγές και τις προσλήψεις. Οι πολίτες στις εκλογές αυτές θα επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαφορετικές αντιλήψεις και πολιτικές», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης απευθυνόμενος χθες σε εργαζομένους του ΙΚΑ Βόλου και του Νοσοκομείου, όπου περιόδευσε συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας».
 
Ο κ. Σκοτινιώτης επισκέφθηκε αρχικά τις διοικητικές και υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, όπου συνομίλησε με εργαζόμενους και γιατρούς για τα προβλήματα που τους απασχολούν, με σοβαρότερο την έλλειψη διοικητικού και ιατρικού προσωπικού. Μάλιστα, οι ελλείψεις γιατρών σε βασικές ειδικότητες είναι τόσες πολλές και προκαλούν, όπως τόνισαν οι εκπρόσωποί τους, απίστευτη ταλαιπωρία στους πολίτες.
 
Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε ότι η νέα δημοτική αρχή Βόλου θα υποστηρίξει δυναμικά τα αιτήματα των εργαζομένων τόσο στο ΙΚΑ, όσο και στο Νοσοκομείο, προκειμένου να επιτευχθεί η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία τους και να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη και δικαιούνται οι πολίτες του Βόλου.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Νοσοκομείο τόνισε για μία ακόμη φορά την ανάγκη να προωθηθεί χωρίς άλλη καθυστέρηση η δημοπράτηση του έργου ανακατασκευής της παλιάς πτέρυγας, προκειμένου να δοθεί τέλος στην «τριτοκοσμική» κατάσταση που υπάρχει σήμερα και το Νοσοκομείο να ολοκληρωθεί επιτέλους στο σύνολό του.

 
Το απόγευμα της Τρίτης ο επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμπολιτείας» πραγματοποίησε περιοδεία στον Άγιο Βλάσιο, τα Άνω και Κάτω Λεχώνια και τον Άγιο Λαυρέντιο, όπου μίλησε σε συγκεντρώσεις πολιτών για τα θέματα που τους απασχολούν και αφορούν κυρίως στη διαχείριση της καθημερινότητας. Ο κ. Σκοτινιώτης διαβεβαίωσε τους κατοίκους των απομακρυσμένων χωριών ότι ο νέος Δήμος θα τους εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και θα έχουν ουσιαστική συμμετοχή, μέσω των εκπροσώπων τους, στη διαμόρφωση των αποφάσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου