ΤΟΠΙΚΑ

Εως 10 Μαϊου υποβολή υποψηφιοτήτων για τη Φιλόπτωχο

εως-10-μαϊου-υποβολή-υποψηφιοτήτων-για-τ-487894

Μέχρι και τις 10 Μαΐου 2017 μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα οι ενδιαφερόμενοι για τις εκλογές για τη νέα διοίκηση της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου (Φ.Α.Β), η οποία θα διεξάγει εκλογές για το νέο διοικητικό της συμβούλιο και την εξελεγκτική της επιτροπή την Κυριακή 14 Μαΐου 2017.

Σύμφωνα με την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Βόλου, στις εκλογές μπορούν να συμμετέχουν και έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι μόνο όσα μέλη της Φ.Α. Βόλου είναι εγγεγραμμένα στο σωματείο τουλάχιστον 6 μήνες πριν τις εκλογές και είναι οικονομικώς τακτοποιημένα, δηλαδή έχουν καταβάλει και τη συνδρομή του έτους 2017.

Την Κυριακή, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Βόλου προχώρησε σύμφωνα με τους όρους του καταστατικού στηνεκλογή προέδρου, αντιπροέδρου, γεν. γραμματέα και ψηφολέκτη, με φανερή ψηφοφορία που έλαβε χώρα, για τη διεξαγωγή των εργασιών της γενικής συνέλευσης.

Κατά τη φανερή αυτή ψηφοφορία εκλέχθηκαν οι Ελένη Βαζούρα, ως πρόεδρος, ο Παντελής Παπαεμμανουηλίδης, ως αντιπρόεδρος, η Ειρήνη Λιάππη, ως γεν. γραμματέας και ο Χρήστος Γεωργαλής ως ψηφολέκτης.

Για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής, εκ των παρόντων μελών ψήφισαν 133 και ανευρέθηκαν έγκυρα ψηφοδέλτια 132 και άκυρα 1.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο Κωνσταντίνος Ζιαμπάς Κωνσταντίνος έλαβε 112 ψήφους, ενώ ο Σπύρος Βλιώρας 109 ψήφους, η Μαρία Τσιαμούρα, 105 ψήφους, η Συσταθία Κόρτσα 95 ψήφους, η Μαρία Τσακίρη 26 ψήφους, η Σαφία Μαχαίρα 18 ψήφους, ο Αποστόλης Τσουκαλάς 14 ψήφους και η Χρυσούλα Πάππου 7 ψήφους.

Εκ των ανωτέρω, οι τέσσερις πρώτοι θα αποτελέσουν τα τακτικά μέλη της εφορευτικής επιτροπής, με πρόεδρο αυτής τον πλειοψηφήσαντα Κωνσταντίνο Ζιαμπά, και οι υπόλοιποι τα αναπληρωματικά μέλη, όπως απαιτεί το καταστατικό του σωματείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου