ΤΟΠΙΚΑ

Απονομή βραβείου στο οινοποιείο Τιμπλαλέξη

απονομή-βραβείου-στο-οινοποιείο-τιμπ-487697

Επιχειρήσεις της Μαγνησίας εντυπωσίασαν με τα εκθέματά τους στην έκθεση «London Wine»

Συμμετείχαν στην επαγγελματική έκθεση κρασιού στη Μεγάλη Βρετανία «London wine fair» και εντυπωσίασαν με τα εκθέματά τους. Μάλιστα, το οινοποιείο «Κτήμα Τιμπλαλέξη» έλαβε και χάλκινο βραβείο.

Συγκεκριμένα, στη μοναδική επαγγελματική έκθεση κρασιού στη Μεγάλη Βρετανία «London wine fair» βρέθηκαν το τριήμερο 20 – 22 Μαΐου επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με μια παρουσία που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην έκθεση συμμετείχαν το οινοποιείο «Κτήμα Τιμπλαλέξη» και ο εμφιαλωτής «Roussas Wine». Μάλιστα στο οινοποιείο «Κτήμα Τιμπλαλέξη» έγινε απονομή χάλκινου βραβείου Decanter μεταξύ 16.500 συμμετοχών, αυστηρής αξιολόγησης και έντονου ανταγωνισμού.

Τα παγκόσμια βραβεία οίνου Decanter είναι ο μεγαλύτερος και σπουδαιότερος διαγωνισμός, με κριτές μεταξύ των κορυφαίων οινογνωστών, masters of wine και sommeliers από όλο τον κόσμο. Αποτελούν τον σπουδαιότερο ίσως θεσμό, ο οποίος συμβάλλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση του προφίλ των οινοποιών τόσο σε διεθνές επίπεδο, όσο και προς το καταναλωτικό κοινό.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις δήλωσαν την απόλυτη ικανοποίησή τους από το επίπεδο της διοργάνωσης, το πλήθος και την ποιότητα των επισκεπτών από όλο τον κόσμο και τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν να έρθουν σε επαφή με εν δυνάμει συνεργάτες, ενώ ταυτόχρονα επισήμαναν ότι η ελληνική παρουσία εντυπωσίασε τους επισκέπτες, αποσπώντας ιδιαιτέρως θετικά σχόλια.

Οι επιχειρήσεις της Μαγνησίας συμμετείχαν με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Enterprise Greece στην πρώτη εθνική αποστολή 36 συνολικά οινοποιών, υπό την αιγίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου & Οίνου (ΕΔΟΑΟ) και τόνισαν τα πλεονεκτήματα μιας ομαδικής παρουσίας σε σχέση με τη μεμονωμένη συμμετοχή.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη στα μέλη του και τις συντονισμένες ενέργειες του προς όφελός τους μέσα από την υποστήριξη της συμμετοχής τους σε σημαντικές και υψηλού κύρους και αποτελεσματικότητας διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου