ΤΟΠΙΚΑ

Τέλος Ιουνίου παραλαμβάνονται τα σχολικά βιβλία

τέλος-ιουνίου-παραλαμβάνονται-τα-σχο-487270

Ο κύριος όγκος αφορά σε 300 παλέτες βιβλίων

Τέλος Ιουνίου αναμένεται να παραληφθεί ο κύριος όγκος των σχολικών βιβλίων για τη νέα σχολική χρονιά. Σύμφωνα με το σχεδιασμό που υπάρχει και που ανακοινώθηκε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, έως τέλος του μήνα, αναμένεται να φθάσουν στο Βόλο 300 παλέτες βιβλία που ζυγίζουν 150 τόνους. Τα βιβλία θα είναι χωρισμένα ανά σχολική μονάδα, προκειμένου με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, κάθε μαθητής να έχει στα χέρια του τα βασικά σχολικά βιβλία για την ομαλή έναρξη των μαθημάτων.

Τα βιβλία θα αποθηκευτούν στις αποθήκες που παραχωρεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, προς τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, κ.κ. Θεοδ. Μητσιάνη και Γ. Δοδοντσάκης εκφράζουν «ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Β. και στους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά τους. Επιπλέον εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην απελθούσα και νυν δημοτική επιτροπή παιδείας του Δήμου Βόλου αλλά και στον αντιδήμαρχο καθαριότητας για τη διάθεση υπαλλήλων και οχήματος για τον καθαρισμό των χώρων, όπως επίσης και στο διοικητή της Π.Υ. Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων για τη συνδρομή του με τη διάθεση ανδρών και οχήματος. Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τους Δήμους Βόλου, Αλμυρού, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Ρήγα Φεραίου και Β. Σποράδων για την άριστη συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα να παραληφθούν εγκαίρως τα σχολικά βιβλία της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, ευελπιστώντας ότι κατά τη διανομή των σχολικών βιβλίων της νέας χρονιάς η συνεργασία μαζί τους θα είναι το ίδιο αποτελεσματική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου