ΤΟΠΙΚΑ

Ποινική δίωξη σε βάρος 48χρονου σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία

ποινική-δίωξη-σε-βάρος-48χρονου-σε-βαθμό-485986

Στον ανακριτή για το χασίς ο Βολιώτης καταστηματάρχης που πιάστηκε στα πράσα

Ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή της κατοχής και της αγοράς άσκησε χθες η Εισαγγελία Βόλου στον 48χρονο Βολιώτη καταστηματάρχη, που συνελήφθη προχθές με πακέτο που περιείχε κάνναβη βάρους 235 γραμμαρίων αμέσως μετά την παραλαβή του από υπάλληλο κούριερ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες συνοδεία αστυνομικών στην Εισαγγελία Βόλου και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριβή Βόλου σήμερα Παρασκευή.

Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι κατείχε τις ναρκωτικές ουσίες γιατί αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τα χρειάζεται για να αισθάνεται καλά.

Μετά τη χορήγηση προθεσμίας για την απολογία του κρατήθηκε και οδηγήθηκε στα κρατητήρια του Τμήματος Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά από διακριτική παρακολούθηση.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας στέφθηκε με επιτυχία μετά από πληροφορίες που υπήρχαν στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ενημέρωσε ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση τον 48χρονο και τον τσάκωσαν με τα ναρκωτικά εντός του καταστήματός του με είδη τροφίμων στον Βόλο. Λίγη ώρα νωρίτερα αποχωρούσε υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών.

Επάνω στο πακέτο με το χασίς αναγραφόταν και τα στοιχεία του αποστολέα, ο οποίος αναζητείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 48χρονου μία ποσότητα χασίς βάρους 6,59 γραμμαρίων ένα γυάλινο κουτί με πέντε ναρκωτικά δισκία Xanax, τα οποία κατέσχεσαν, όπως και το κινητό του τηλέφωνο ως μέσο για τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν στο σπίτι του επαγγελματία όπου εκεί βρέθηκαν μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 3,95 γραμμάρια, 332 ναρκωτικά δισκία Xanax 4 ναρκωτικά δισκία Lonalgal και μία μεταλλική σιδερογροθιά.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του δεύτερου δράστη.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου