ΤΟΠΙΚΑ

51χρονος τυπογράφος «έχασε» τη μάχη με την επάρατο

51χρονος-τυπογράφος-έχασε-τη-μάχη-με-τ-484804

Σοκ στον Βόλο από τον άδικο, πρόωρο, αιφνίδιο χαμό 51χρονου τυπογράφου. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Σάμιο, πατέρα δύο παιδιών. Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έδινε γενναία μάχη με την επάρατη νόσο – πλην όμως άνιση.

Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη και οδύνη σε όσους τον γνώρισαν. Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου συνήλθε σήμερα εκτάκτως.

Ο 51χρονος τυπογράφος ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου με μεγάλη προσφορά. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, Κωνσταντίνος Τσέλιος, είπε ότι επρόκειτο για έναν άριστο επαγγελματία και συνάδελφο.

Ο άτυχος άνδρας διατηρούσε με τον αδερφό του, Παντελή το κατάστημα «ΣΑΜΙΟΣ Ο. Ε», στην Παγασών με 2ας Νοεμβρίου.

Ήπιων τόνων, πρόσχαρος, κοιτούσε την οικογένειά του και τη δουλειά του. Η τραγική είδηση του θανάτου του συγκλόνισε και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, όπου ο άτυχος τυπογράφος ήταν μέλος. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στο τραγικό γεγονός.

Ο 51χρονος αντιμετώπισε προβλήματα με την υγεία του πριν από ενάμιση χρόνο. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα το πάλεψε. Υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις στην Αθήνα.

Δυστυχώς, τον τελευταίο ενάμιση μήνα η υγεία του επιδεινώθηκε και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, απεβίωσε σήμερα γύρω στη 1.20 το μεσημέρι.

Ο άτυχος άνδρας καταγόταν από τη Νέα Ιωνία. Ήταν παντρεμένος με την Κωνσταντινιά Ζωγράφου, με την οποία απέκτησε δύο πανέμορφους γιους, οι οποίοι είναι σήμερα ηλικίας 10 και 13 ετών.

Η κηδεία του θανάτου του θα γίνει αύριο Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου