ΤΟΠΙΚΑ

Δύο οι πλαστές ταυτότητες που βρήκε η Αντιτρομοκρατική στην Μαγνησία

δύο-οι-πλαστές-ταυτότητες-που-βρήκε-η-α-484168

Δύο είναι οι πλαστές ταυτότητες που ανακάλυψε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τελικά στις κατ’ οίκον έρευνες στη Μαγνησία. Για την πρώτη περίπτωση είναι δεδομένο πλέον ότι χρησιμοποιήθηκε για την ενοικίαση του δεύτερου κρησφύγετου στα Άνω Λεχώνια, ενώ για την άλλη πλαστή ταυτότητα εξετάζεται το που χρησιμοποιήθηκε.

Η μαρτυρία για την μυστηριώδη ξανθιά γυναίκα ήρθε σε δεύτερο χρόνο από μάρτυρες που αρχικά δεν ήξεραν και δεν έδειχναν να θυμούνται κάτι, ενώ υπενθυμίζεται πως δράση γυναίκας με αυτά τα χαρακτηριστικά στο πλευρό της συγκεκριμένης συμμορίας έχει προκύψει στις ληστείες στην Τροιζινία και στις Σπέτσες το 2011 και το 2012 αντίστοιχα.

Αυτό που επί του παρόντος αποτελεί για την Αντιτρομοκρατική καθαρά σενάριο εργασίας είναι το εάν συμπίπτει η περιγραφή για τη γυναίκα αυτή με περιπτώσεις που αφορούν χτυπήματα της Ο.Λ.Α. (Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών) στα γραφεία της ΝΔ στην Συγγρού και στην Πρεσβεία του Ισραήλ το 2013 και το 2014 αντίστοιχα

Στην αστυνομία κατέθεσε και ο μεσίτης που μίσθωσε το πρώτο κρησφύγετο της Χρυσής Ακτής στον Δραβίλα, για τον οποίο μάλιστα αναφέρει ότι μετέβη στο γραφείο του το περασμένο Φθινόπωρο, φορώντας μάσκα σιλικόνης, όμοια με αυτές που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας κατά τη διάπραξη των ληστειών τους.

Επίσης στις Αρχές κατέθεσε ο μοντέρ τηλεοπτικής εκπομπής τα στοιχεία του οποίου βρέθηκαν σε μία από τις δύο πλαστές ταυτότητες και προφανώς δεν προέκυψε η εμπλοκή ή τυχόν γνώση του συγκεκριμένου ανθρώπου με τις υποθέσεις αυτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένεται να περάσουν αρκετά 24ωρα μέχρι να είναι σε θέση η Αντιτρομοκρατική να έχει στη διάθεσή της τα αποτελέσματά από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για όλα τα κατασχεθέντα από τα σπίτια αντικείμενα όπως το λάπτοπ που βρέθηκε στα Άνω Λεχώνια και βεβαίως για τα τυχόν ευρήματα από τα σταθερά σημεία, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο NEWS247 υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για τις περιπτώσεις του Λουτρακίου και της Αναβύσσου χρειάστηκαν 15 ημέρες για να ολοκληρωθούν οι έρευνες, άρα για τις περιπτώσεις της Μαγνησίας είναι τουλάχιστον απίθανο να χρειαστεί λιγότερος χρόνος.

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου