ΤΟΠΙΚΑ

ΚΙΝΑΛ: Στρατηγική τρίτου πόλου

κιναλ-στρατηγική-τρίτου-πόλου-48030

Το Κίνημα Αλλαγής θα ακολουθεί στρατηγική τρίτου πόλου ξεκαθάρισε στις επαφές, που είχε με μέλη και στελέχη του κόμματος στον Βόλο και στους δήμους, που περιόδευσε προχθές Κυριακή, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, που προορίζεται για τη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής στις εκλογές, που θα γίνουν στο πλαίσιο του συνεδρίου του κόμματος, τον ερχόμενο Μάιο.

Ο κ. Σπυρόπουλος, επικεφαλής κλιμακίου στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι του κόμματος τοπικά, επισκέφτηκε τους δήμους Ρήγα Φεραίου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και την Αργαλαστή και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες, να μιλήσει για την πολιτική στόχευση του κόμματος το επόμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα απηύθυνε πρόσκληση στους πολίτες, που εμφορούνται από τις απόψεις και τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής, να συσπειρωθούν στις τάξεις του, να συμμετέχουν στις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν και να έχουν ενεργό ρόλο στη δημιουργία δημοτικών οργανώσεων σε κάθε δήμο.

«Το παιχνίδι έχει αλλάξει. Η εικόνα που διαμορφώνεται και το κλίμα που εισπράττουμε δείχνουν ότι ο κόσμος αρχίζει και μας «ακούει» ξανά» επισήμανε ο κ. Σπυρόπουλος και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι σταδιακά θα εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι ο τρίτος πόλος που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

Πυρήνες σε όλους τους δήμους

Στο πλαίσιο της αυτοοργάνωσης ο κ. Σπυρόπουλος ζήτησε από τα τοπικά στελέχη να ανασκουμπωθούν, ώστε στις επικείμενες διαδικασίες για την ανάδειξη νέων κομματικών οργάνων να υπάρξουν οργανώσεις παντού. Πρόθεση της Χαριλάου Τρικούπη είναι τα νέα όργανα, που θα προκύψουν σε επίπεδο δήμων, αλλά και στη Νομαρχιακή Επιτροπή να διαπνέονται από τον «αέρα της ανανέωσης», για αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ βολιδοσκοπούνται διαρκώς πολίτες που κινούνται στον χώρο του ΚΙΝΑΛ και ευρύτερα στη δημοκρατική παράταξη και θέλουν να ασχοληθούν με το κόμμα.

Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής στις διαδικασίες που θα γίνουν το μητρώο φίλων και μελών θα είναι ανοιχτό και την ημέρα της ψηφοφορίας. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι εκτός από τα 3.600 περίπου άτομα που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής τον περασμένο Δεκέμβριο, μπορούν να προσέλθουν και να ψηφίσουν στις κάλπες όσοι θέλουν να στηρίξουν το «νέο ξεκίνημα».

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου