ΤΟΠΙΚΑ

Διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα

διατμηματικό-μεταπτυχιακό-πρόγραμμα-478689

Θα λειτουργήσει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Επιχειρηματικότητα», πρόκειται να υλοποιήσει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα, προκειμένου να το παρακολουθήσουν.

Οι μεταπτυχιακές σπουδές στην «Επιχειρηματικότητα» οδηγούν στη λήψη μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης μετά από φοίτηση δύο εξαμήνων, πλήρους εντατικής φοίτησης, ή τεσσάρων εξαμήνων μερικής εντατικής φοίτησης. Η λήψη του διπλώματος προϋποθέτει την παρακολούθηση, και επιτυχή εξέταση, σε έξι μαθήματα και την εκπόνηση και επιτυχή εξέταση της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας. Ο μέγιστος αριθμός εισακτέων ανέρχεται σε σαράντα άτομα.

Τα μαθήματα διδάσκονται Παρασκευή και Σάββατο, κάθε δεύτερη εβδομάδα, στη Λάρισα. Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει προ-επιλογή με βάση το φάκελο υποψηφιότητας και γίνεται με κριτήρια όπως ο βαθμός πτυχίου, η επαγγελματική εμπειρία, τα ακαδημαϊκά, επαγγελματικά, κοινωνικά και εθελοντικά επιτεύγματα και δραστηριότητες, το επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας και η κατοχή πρόσθετου τίτλου σπουδών.

Οι αιτήσεις της συμπληρωματικής προκήρυξης γίνονται αρχικά ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα του προγράμματος msc-entrepreneurship.uth.gr. Στη συνέχεια, οι φάκελοι υποψηφιότητας πρέπει να έχουν παραληφθεί από τη Γραμματεία του ΔΠΜΣ μέχρι και τη Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 15:00. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους και σε ηλεκτρονική μορφή. Οσοι προ-επιλεγούν, θα κληθούν σε προφορική συνέντευξη την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του ΔΠΜΣ στην «Επιχειρηματικότητα» msc-entrepreneurship.uth.gr, μέσω e-mail στο [email protected] και από τη Γραμματεία του ΔΠΜΣ στο τηλέφωνο: 2421074876.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου