ΤΟΠΙΚΑ

Απολογείται στον ανακριτή ο «Κάμελ» για την επίθεση

απολογείται-στον-ανακριτή-ο-κάμελ-γ-478647

Μετά την προθεσμία που ζήτησε για να ετοιμάσει την απολογία του

Στον ανακριτή Βόλου θα απολογηθεί σήμερα Τρίτη ο «Κάμελ», που συνελήφθη για ληστεία μετά από νέα επίθεση αυτή τη φορά σε υπάλληλο φαρμακείου.

Ο 38χρονος Βολιώτης, που συνηθίζει να περιφέρεται στους δρόμους με ένα μπουκάλι βενζίνης, δηλώνει άστεγος και χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, κρατείται και θα οδηγηθεί συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια Βόλου.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 21:00 εισέβαλε σε φαρμακείο ενώ η υπάλληλος ετοιμαζόταν να αποχωρήσει.

Βλέποντας ότι εκείνη αιφνιδιάστηκε την απείλησε ότι θα την περιλούσει με βενζίνη και απαίτησε να του δώσει ναρκωτικά χάπια.

Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί η τρομαγμένη υπάλληλος τον είδε να αποχωρεί από το φαρμακείο με 10 ναρκωτικά δισκία.

Η υπάλληλος αποχώρησε από την εργασία της κακήν κακώς και την επομένη απευθύνθηκε στην Αστυνομία, αναφέροντας αναλυτικά το περιστατικό.

Ο 38χρονος είχε φυλακιστεί στις 8 Ιουνίου μετά από επίθεση σε κοινωνική λειτουργό στη Νέα Ιωνία. Είχε κριθεί ένοχος από το Αυτόφωρο για απειλή και εναντίον του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 60 ημερών.

Φαίνεται ότι κυκλοφορεί και πάλι ελεύθερος, με την εκτέλεση των δύο τρίτων της ποινής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου