ΤΟΠΙΚΑ

Επισκέψιμη και πάλι η «Βίγλα»

επισκέψιμη-και-πάλι-η-βίγλα-477765

Καθαρισμός και διαμόρφωση χώρου στη Ζαγορά

Στον καθαρισμό και διαμόρφωση του χώρου στη θέση Βίγλα της Δημοτικής Κοινότητας Ζαγοράς, προχώρησε ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου σε συνεργασία με την τοπική εκπαιδευτική κοινότητα. Η απόφαση του Δήμου να προχωρήσει στην παρέμβαση, έγινε μετά από επιστολή που απέστειλαν οι μαθητές της Γ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς προς το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Τα παιδιά εξέθεσαν τις απόψεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο αποφάσισεομόφωνα επί της προτάσεως του Δημάρχου, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να υλοποιήσει την πρόταση των παιδιών στο τμήμα της ιδιοκτησίας του Δήμου.

Η προσπάθεια έγινε πράξη και εθελοντές Δημοτικοί Σύμβουλοι, Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Ζαγοράς, κάτοικοι και δημότες έδωσαν το παρών ενεργά και πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και διαμόρφωση στην πανέμορφη αυτή τοποθεσία και πλέον δύναται να χρησιμοποιηθεί από όλους ως χώρος αναψυχής και δράσεων.

Ηδη, οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Ζαγοράς πραγματοποίησαν την τελευταία εκδρομή της τρέχουσας σχολικής χρονιάς στη Βίγλα. Η προσπάθεια για την περαιτέρω διαμόρφωση και ανάδειξη της περιοχής θα συνεχιστεί από την πλευρά του Δήμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου