ΤΟΠΙΚΑ

80χρονη πήδηξε στο κενό από β’ όροφο ~ Σοκ στη Νέα Ιωνία

80χρονη-πήδηξε-στο-κενό-από-β-όροφο-σοκ-475990

Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και κατέληξε μετά από λίγες ώρες – Ερευνες από την Αστυνομία για την αυτοκτονία

Τραγικό τέλος έβαλε στη ζωή της την Τετάρτη μία 80χρονη γυναίκα στη Νέα Ιωνία. Γύρω στις 14:00, η ηλικιωμένη ανέβηκε τα κάγκελα του μπαλκονιού της που βρίσκεται στον β’ όροφο πολυκατοικίας, και πήδηξε στο κενό, από ύψος 6 μέτρων. Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από την πτώση. Παρελήφθη με τις αισθήσεις της από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο, όμως εξέπνευσε μετά από λίγες ώρες.

Για το λυπηρό περιστατικό ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον τόπο της αυτοκτονίας βρισκόταν ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας, ο οποίος μένει μαζί της. Ηταν στο σπίτι, όταν η ηλικιωμένη προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Ηταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και απλώς άκουσε έναν δυνατό θόρυβο. Ετρεξε αναστατωμένος στο μπαλκόνι και όταν κοίταξε στο κενό «πάγωσε». Ποτέ δεν θα περίμενε κάτι τέτοιο. Η μητέρα του αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, αλλά δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα για τις προθέσεις της.

Είναι άγνωστο γιατί, η ηλικιωμένη γυναίκα έκοψε αιφνίδια το νήμα της ζωής της με τόσο φρικτό τρόπο. Πάντως, γείτονάς της, την είδε όταν προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόπτης μάρτυρας είδε την 80χρονη να ανεβαίνει τα κάγκελα και αναστατωμένος έτρεξε άμεσα να τη σταματήσει.

Της φώναξε απελπισμένος: «Τι κάνεις;» και έτρεξε να καλέσει σε βοήθεια. Ομως, μέχρι να ειδοποιήσει, η ηλικιωμένη, η οποία έμοιαζε να είναι ατάραχη και στα «χαμένα», είχε πέσει στο κενό. Σε λίγη ώρα ακούγονταν στον τόπο οι σειρήνες του ασθενοφόρου.

Πλήθος περίοικων παρακολουθούσαν με θλίψη τις ενέργειες του πληρώματος του ΕΚΑΒ. Η 80χρονη ήταν βαρύτατα τραυματισμένη, αλλά διατηρούσε ακόμη τις αισθήσεις της.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου την παρέλαβε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Η γυναίκα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και παρέμεινε στο Αχιλλοπούλειο νοσηλευόμενη, όμως μετά από λίγη ώρα κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Αποδίδει τον θάνατό της σε αυτοκτονία και παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η 80χρονη αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Ηταν χτυπημένη από την επάρατη νόσο από την οποία ταλαιπωρούταν εδώ και αρκετά χρόνια. Επίσης, αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου