ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή 47χρονος οικογενειάρχης

εφυγε-από-τη-ζωή-47χρονος-οικογενειάρχη-474630

Σε ηλικία 47 χρονών έφυγε χθες από τη ζωή ο Γεράσιμος Μακρής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος ήταν κάτοικος εν ζωή Άλλης Μεριάς και εργαζόμενος ως βοηθός χημικού στην ποτοποιία Κούτσικος ΑΒΕ, εξέπνευσε σε κέντρο αποκατάστασης στο Βόλο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Ο 47χρονος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας εδώ και πέντε μήνες. Τον περασμένο Νοέμβριο υπέστη έμφραγμα, ενώ βρισκόταν στο χώρο εργασία τους.

Οι συνάδελφοί του ακινητοποιήθηκαν άμεσα. Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών κατέστη δυνατό και επανήλθε στη ζωή, όμως, είχε χάσει την επικοινωνία του με το περιβάλλον.

Νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου επί δύο μήνες, σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας. Η οικογένειά του όλο αυτό το διάστημα ήταν πάντοτε δίπλα τους συμπαραστάτης. Δυστυχώς, όμως, η υγεία του επιδεινώθηκε.

Η είδηση του θανάτου του χθες σκόρπισε απέραντη θλίψη και οδύνη. Ο 47χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Βόλο. Ανθρωπος της προσφοράς ήταν πάντοτε πρόθυμος να τρέξει και να βοηθήσει οποιοδήποτε του το ζητούσε. Ήταν άριστος πατέρας και σύζυγος.

Ήταν παντρεμένος με την Εύχαρη Αθανασίου υπάλληλο στον ΟΤΕ και από το γάμο του είχε αποκτήσει μία πανέμορφη κόρη.

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη από την απώλεια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Σάββατο, 6 Μαΐου 2017, στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Άλλης Μεριάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου