ΤΟΠΙΚΑ

Νέα τοιχογραφία της Urbanact σε κτίριο στη Νέα Ιωνία

νέα-τοιχογραφία-της-urbanact-σε-κτίριο-στη-νέ-473807

H Urbanact υλοποιεί μια νέα τοιχογραφία στα πλαίσια του φεστιβάλ δημόσιων τοιχογραφιών το οποίο και διοργανώνει στην πόλη του Βόλου με την επωνυμία “CityCall vol3”.

Προσκεκλημένος καλλιτέχνης αυτή τη φορά είναι ο Arcy, ο οποίος έρχεται από την Αμερική. Γεννημένος το 1983, μένει στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Connecticut. Είναι γνωστός για τις μεγάλης κλίμακας τοιχογραφίες του. Το 2015, ο Ryans ’ARCY’ Christenson υλοποίησε ένα μεγάλο πρότζεκτ του με τοιχογραφίες συγκεκριμένων διαστάσεων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Β. Αμερικής.

Έχει δουλέψει στο The Smithsonian Institute, στην Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων της Αμερικής και στο Μουσείο Hometown του Walt Disney. Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες φεστιβάλ και προγράμματα τοιχογραφιών και αναθέσεις έργων ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα έρχεται για πρώτη φορά.

Η τοιχογραφία του υλοποιείται σε ιδιωτικό κτίριο επί της οδού Ελ. Βενιζέλου με Μαιάνδρου στη Ν. Ιωνία και οι πολίτες μπορούν να δουν ζωντανά την εξέλιξη του έργου και να συνομιλήσουν μαζί του. Οπτικό υλικό από τη εξέλιξη του έργου θα βρείτε στις σελίδες της Urbanact: www.urbanact.gr και facebook.com/urbanact.gr.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου Βόλου (Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ και Αντιδημαρχία Παιδείας) και υποστηρίζεται από τις εταιρείες: Flame (graffiti spray), Meraki Cafe, Σβώλος, Noodle’s, Φιλομήλα, Χαλέβα, Λαγαράς-Γερανοί, Aerial.gr.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου