ΤΟΠΙΚΑ

Εκκληση του «Εσταυρωμένου» για τους πυροπαθείς της Εύβοιας και της Μεγαλοπόλεως

εκκληση-του-εσταυρωμένου-για-τους-π-473531

Στο πλευρό των πυρόπληκτων τάχθηκε από την πρώτη στιγμή η Μητρόπολη Δημητριάδος, έτοιμη να συνδράμει κάθε ανάγκη για βοήθεια.

Το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος -παράρτημα του «Εσταυρωμένου» – είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει αποστολές για να στηρίξει το φιλανθρωπικό έργο των τοπικών Εκκλησιών που δοκιμάζονται.

«Αυτές τις ημέρες, πολλοί κοινωνικοί φορείς και απλοί άνθρωποι -απ’ όλη την Ελλάδα- ανταποκρίθηκαν άμεσα στις παρακλήσεις των υπευθύνων και, ως εκ τούτου, συγκεντρώθηκαν πολλά αναγκαία υλικά. Οι υπεύθυνοι εκκλησιαστικοί φορείς της κάθε Μητροπολιτικής περιοχής -που χρήζει βοήθειας- μας ενημέρωσαν για τα είδη που έχουν πραγματικά ανάγκη. Ο προγραμματισμός των ανθρωπιστικών αποστολών -εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, δια του «Εσταυρωμένου», θα πρέπει να γίνει με σύνεση και διάκριση. Μετά από λίγες ημέρες ή εβδομάδες, όταν θα σταματήσει η μεγάλη ροή των προσφορών, το μεγαλύτερο βάρος διανομής των αναγκαίων θα πέσει στις Ιερές Μητροπόλεις. Τότε θα είναι πιο πολύτιμη και αναγκαία η βοήθειά μας» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο «Εσταυρωμένος» καλεί τα μέλη, τους φίλους, τους συνεργάτες-εθελοντές και τους πολίτες να βοηθήσουν στη συλλογή των εξής αναγκαίων ειδών: Χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, πάνες ενηλίκων και ασθενών (μιας χρήσης), πάνες για βρέφη (μιας χρήσης), χαρτομάντιλα, Νοσοκομειακές μάσκες, μιας χρήσης, απορρυπαντικά, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαπούνια, οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες.

Τα παραπάνω είδη θα συγκεντρωθούν στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας, Θουκυδίδου 10, στο Βόλο, τηλέφωνο:2421310021, καθημερινά 8:30 π.μ. – 13:30 για να δοθεί η δυνατότητα στους εθελοντές-συνεργάτες του Συλλόγου να τα συσκευάσουν και να τα μεταφέρουν στους πληγέντες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου