ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-851206

Τριτοκοσμικοί    

Οι δρόμοι του Βόλου είναι τριτοκοσμικοί και δεν θα βαρεθώ να το λέω. Μέχρι να δούμε πότε επιτέλους θα ιδρώσει, έστω λίγο, το αυτί των ιθυνόντων…

Α.Φ.

Δεν μπορούν να κοιμηθούν
Αγανακτισμένοι πολίτες τηλεφωνούν καθημερινά να διαμαρτυρηθούν για την φασαρία που κάνουν τα φρεάτια της ΔΕΥΑΜΒ που δεν είναι πακτωμένα όταν περνάνε από πάνω τους αυτοκίνητα. Ξυπνάνε τα βράδια μέσα στον ύπνο τους… Μήπως να άρχιζε η αποκατάστασή τους; Κάθεται που κάθεται ο κόσμος σπίτι του επειδή δεν έχει λεφτά, μην ταράζεται η ησυχία του κάθε τρεις και λίγο!
Α.Φ.
 
Κατακόρυφη αύξηση
Δεν πρόλαβε να πιάσει το πρώτο κρύο και τα βενζινάδικα εκτόξευσαν τις τιμές. Και όχι μόνο αυτό. Πολλοί μας λένε πως αρκετά βενζινάδικα δεν αναγράφουν την τιμή πετρελαίου με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν την σύγκριση οι καταναλωτές. Αλήθεια, η αρμόδια υπηρεσία να τα ελέγξει όλα αυτά πού είναι;
Α.Φ.
 
Πεζοδρόμιο;   
Μας πληροφορούν πως στην οδό Περραιβού στο πεζοδρόμιο της αριστερής πλευράς, ιδίως από την οδό Κωνσταντά μέχρι και τη Δημητριάδος, είναι ανύπαρκτο! Είναι ανεπίτρεπτο να είναι φαγωμένα τα πεζοδρόμια σε μια περιοχή που υπάρχουν πολλά σχολεία και τα παιδιά ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν να χτυπήσουν.
Δ.Π
 
Τουλάχιστον κρυώσαμε
Τόσες εβδομάδες ήμασταν κρυωμένοι επειδή είχε καλό καιρό και τα μικρόβια δεν «σκοτώθηκαν». Τώρα έχουμε και μια δικαιολογία πως έπεσε η θερμοκρασία!
Δ.Π
 
Παγωμένα
Δυστυχώς μαζί του ο καιρός έφερε και προβλήματα στην αγορά. Χθες το απόγευμα δεν κυκλοφορούσε ψυχή και οι καταστηματάρχες έκαναν κυριολεκτικά τον σταυρό τους μόλις έβλεπαν έστω κι ένα πελάτη στο μαγαζί τους.
Δ.Π
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου