ΤΟΠΙΚΑ

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στην Κατερίνα Πατσογιάννη της ΝΔ

επίθεση-του-συριζα-μαγνησίας-στην-κατ-472116

Με αφορμή δηλώσεις της στον ALPHA για την επταήμερη εργασία

Επίθεση κατά της Κατερίνας Πατσογιάννη, υποψήφιας βουλευτή με τη ΝΔ στη Μαγνησία, εξαπέλυσε χθες η ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δηλώσεις της πρώτης για την 7ημερη εργασία.

«Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στη Μαγνησία κ. Κατερίνα Πατσογιάννη λειτουργεί αυστηρά στα πλαίσια της πολιτικής γραμμής του αρχηγού της κ. Κ. Μητσοτάκη», επισημαίνει η ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζοντας τονίζει: «Επανέλαβε τα λεγόμενα του αρχηγού της για την 7ήμερη εργασία παρότι εκείνος σε δεύτερο χρόνο προσπάθησε να τα μαζέψει.

Η κ. Πατσογιάννη όταν κατάλαβε τη γκάφα της , μιλώντας στον Alpha , άρχισε τις δικαιολογίες για 7 μέρες λειτουργία επιχείρησης πράγμα που ισχύει από δεκαετίες. Τελικά το έριξε στην απελευθέρωση του εργαζόμενου.

Από τη μεριά μας θέλουμε να την ευχαριστήσουμε για την συμβολή της στην αποκάλυψη του προγράμματος εργασιακού μεσαίωνα που προωθεί η ηγεσία της Ν.Δ. και να την βεβαιώσουμε ότι ο λαός θα δώσει την απάντησή του στις 7 του Ιούλη.

Τον εργαζόμενο τoν απασχολούν δύο πράγματα. Οι συνθήκες εργασίας και η αμοιβή του. Η Ν.Δ. είναι βέβαιο ότι θέλει να κάνει και τα δύο χειρότερα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Να σημειωθεί πως η κ. Πατσογιάννη μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, επισήμανε πως ως ΝΔ «ποτέ δεν αναφερθήκαμε σε 7ήμερη εργασία, μιλάμε για 7ήμερη λειτουργία μιας επιχείρησης». Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Θηβαίος που ήταν επίσης καλεσμένος, έσπευσε να της επισημάνει ότι η λειτουργία δεν είναι κάτι καινούργιο, ισχύει εδώ και δεκαετίες, εκείνη ωστόσο συνέχισε λέγοντας:

«Μιλάμε για τη δυνατότητα όπου και ο εργαζόμενος θελήσει να εργάζεται επτά ημέρες την εβδομάδα» και πρόσθεσε: «Επειδή ούτως ή άλλως αυτό συμβαίνει, αν αυτό το δεχθεί οποιοσδήποτε θέλει να μπει σε αυτή την λογική εργασίας, γιατί να του το απαγορεύουμε; Θέλουμε να αφήσουμε λίγο πιο ελεύθερους τους ανθρώπους, να λειτουργήσουν πιο ελεύθερα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου