ΤΟΠΙΚΑ

Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εντόπισε διαρρήκτη στον Βόλο

αστυνομικός-εκτός-υπηρεσίας-εντόπισ-471773

Πάνω σε γυναίκα αστυνομικό έπεσε για κακή του τύχη ένας 36χρονος διαρρήκτης που μέσα σε μία ημέρα “χτύπησε” δύο σπίτια.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος φέρεται ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής αφού διέρρηξε την κεντρική είσοδο μονοκατοικίας στον Βόλο, μπήκε στο σπίτι και έκλεψε το laptop της, το κινητό της τηλέφωνο και το πορτοφόλι της 24χρονης. Μάλιστα την ώρα της διάρρηξης και της κλοπής η οικογένεια που διαμένει στο σπίτι φέρεται ότι βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Η δράση του 36χρονου συνεχίστηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας. Ο φερόμενος ως δράστης μπήκε στο σπίτι 90χρονης όταν εκείνη βρίσκονταν μέσα σε αυτό, την οδήγησε στην κουζίνα χωρίς να χρησιμοποιήσει βία και την κλείδωσε μέσα εκεί.

Την ώρα εκείνη όμως μπήκε στο σπίτι η κόρη της 90χρονης και ο 36χρονος τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, όταν έβγαινε από το σπίτι τον είδε γυναίκα αστυνομικός που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας, τον παρακολούθησε και παράλληλα ενημέρωσε τους συναδέλφους της, με συνέπεια ο 36χρονος τελικά να συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία από το πρώτο σπίτι που είχε διαρρήξει χθες τα ξημερώματα και αποδόθηκαν στην νόμιμη δικαιούχο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου