ΤΟΠΙΚΑ

Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι του ΟΤΕ έστειλαν μήνυμα για το περιβάλλον

εργαζόμενοι-και-συνταξιούχοι-του-οτε-471087

Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι του ΟΤΕ έστειλαν μήνυμα για το περιβάλλον

Μήνυμα για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, έστειλαν χθες, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι του ΟΤΕ, αλλά και μεμονωμένοι Βολιώτες, που ένωσαν -με την παρουσία τους στην προγραμματισμένη ποδηλατοδρομία- τις δυνάμεις τους για ένα πιο οικολογικό αύριο.

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Μαγνησίας και στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί ποδηλατοδρομία από το λιμάνι του Βόλου και καθαρισμός της παραλίας των Αλυκών.

Περίπου 50 μέλη του πολιτιστικού κέντρου του ΟΤΕ, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι και πολίτες, ξεκίνησαν με τα ποδήλατά τους από την παραλία του Βόλου, μπροστά από το κτίριο Παπαστράτος και ακολουθώντας τον ποδηλατόδρομο, κατά μήκος της παραλίας προς τις Αλυκές, έστειλαν με ορθοπεταλιές το δικό τους μήνυμα υπέρ της οικολογικής μετακίνησης.

Μόλις έφθασαν στις Αλυκές, ήπιαν ένα καφέ και συνέχισαν τη δράση τους, με καθαρισμό της παραλίας μπροστά από τον πεζόδρομο της Λεμάν. Χαρτιά και πλαστικά ήταν τα σκουπίδια που μάζεψαν από την ακτή.

«Σε αυτή μας τη δράση αρωγός είναι η Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας της εταιρείας μας ΟΤΕ-COSMOTE, η οποία με την αμέριστη ηθική και υλική συμπαράστασή της μας δίνει την ευκαιρία να προωθούμε στην κοινωνία το μήνυμα για ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον!

Αφήνουμε το περιβάλλον να αναπνεύσει! Τραβάμε χειρόφρενο και κινούμαστε οικολογικά και εναλλακτικά», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου, Κώστας Γοργίλης, υπογράμμισε με αφορμή την πρωτοβουλία ότι: «δεν ζούμε μαζί με το περιβάλλον, αλλά χάρη σε αυτό» και ανακοίνωσε συνέχιση των δράσεων των εργαζομένων στον ΟΤΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου