ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο σήμερα ο Χρίστος Δήμας

στον-βόλο-σήμερα-ο-χρίστος-δήμας-470978

Στον Βόλο θα βρίσκεται σήμερα ο αναπληρωτής τομεάρχης Ανάπτυξης και Βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας. Ο κ. Δήμας θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Volos Palace.

Η εκδήλωση έχει θέμα «Επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και χρηματοπιστωτικός τομέας – Προκλήσεις και προτάσεις για έξοδο από την κρίση», και γίνεται σε συνδιοργάνωση της Γραμματείας Παραγωγικών Φορέων της Ν.Δ. και του Τομέα Δράσης Οικονομίας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Στην εκδήλωση επίσης θα μιλήσουν ο κ. Μανώλης Γραφάκος, αν. γραμματέας Προγράμματος, που θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τα κόκκινα επιχειρησιακά δάνεια και ο κ. Ιωάννης Ρουκάς, οικονομολόγος, που θα παρουσιάσει επιλεγμένες και πραγματικές περιπτώσεις κόκκινων επιχειρησιακών δανείων (case studies) που αντιμετωπίστηκαν στη βάση των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μία ώρα νωρίτερα, στις 6 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο του ξενοδοχείου Volos Palace, η ΝΟΔΕ Μαγνησίας συγκαλεί τη Νομαρχιακή Συνέλευση σε έκτακτη όπως χαρακτηρίστηκε συνεδρίαση, στην οποία επίσης θα παραβρεθεί ο αν. τομεάρχης Ανάπτυξης και βουλευτής Κορινθίας Χρ. Δήμας.

Όπως τονίζει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας σε ανακοίνωσή της, κατά την προσέλευσή τους τα μέλη παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους της Νέας Δημοκρατίας, ενώ επίσης σημειώνει πως η Νομαρχιακή Συνέλευση συνέρχεται τακτικά μια φορά τον χρόνο με πρόσκληση του προέδρου της και έκτακτα ύστερα από απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού. Συγκαλείται για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί τοπικών οργανωτικών θεμάτων, όπως επίσης και επί θεμάτων οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής ευθύνης της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου