ΤΟΠΙΚΑ

Ασφαλτοστρώθηκαν παραλιακή και 28ης Οκτωβρίου στην Αγριά

ασφαλτοστρώθηκαν-παραλιακή-και-28ης-οκ-470632

Παραμένουν οι τομές στους κάθετους δρόμους για τις ανάγκες ολοκλήρωσης του αποχετευτικού δικτύου

Τέλος στα βάσανα για επαγγελματίες και κατοίκους της Αγριάς οι οποίοι επί μήνες επιβαρύνθηκαν από τα έργα του αποχετευτικού δικτύου που γίνονταν έξω από τις πόρτες των σπιτιών και των επιχειρήσεών τους.

Ολοκληρώθηκε στο σύνολό της η ασφαλτόστρωση των δρόμων που είχαν διανοιχθεί προκειμένου να περάσει ο αγωγός αποχέτευσης και να γίνει το δίκτυο των συνδέσεων. Το έργο ολοκληρώθηκε εντός της προθεσμίας που είχε δώσει ο Δήμαρχος Βόλου και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αχιλλέας Μπέος, σε επιτόπια επίσκεψη στην Αγριά.

Μάλιστα μπροστά στον κίνδυνο η ασφαλτόστρωση να μην γίνει δεδομένου ότι ο εργολάβος είναι απλήρωτος από τον περασμένο Νοέμβριο, η ΔΕΥΑΜΒ ανέλαβε να καλύψει το κόστος των ασφαλτικών.

Υπενθυμίζεται ότι το απέραντο σκάμμα στο οποίο είχαν μετατραπεί η παραλιακή οδός προς Σουτραλί και η 28ης Οκτωβρίου, «έπνιξαν» στη σκόνη το προηγούμενο διάστημα καταστήματα και κατοικίες που δεν τολμούσαν ούτε τα παράθυρα να ανοίξουν. Αρκετά μαγαζιά, κάνουν λόγο για απώλειες τζίρων εξαιτίας των εργασιών.

Παραμένουν οι τομές στους κάθετους

Οι τομές ωστόσο παραμένουν ανοιχτές στους κάθετους στην παραλία δρόμους, που επίσης θυμίζουν μεγάλο σκάμμα. Η ασφαλτόστρωσή τους έχει μετατεθεί με την ολοκλήρωση των εργασιών του αποχετευτικού δικτύου.

Αυτό σημαίνει ότι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να συνυπάρξουν και το επόμενο διάστημα με τη σκόνη.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου