ΤΟΠΙΚΑ

Νέος επικεφαλής μειοψηφίας στο Ν. Πήλιο

νέος-επικεφαλής-μειοψηφίας-στο-ν-πήλι-470478

Εκλέγεται την Παρασκευή μετά την παραίτηση Βακούλα

Μια νέα εποχή για τη μείζονα μειοψηφία του Δήμου Νοτίου Πηλίου αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή με την εκλογή νέου επικεφαλής της παράταξης, έπειτα από την παραίτηση του πρώην Δημάρχου Σηπιάδος Σταμάτη Βακούλα.

Η παράταξη που ταλαιπωρήθηκε από τις περιπέτειες που είχαν με τα πειθαρχικά όργανα των αιρετών οι κ.κ. Σταμ. Βακούλας και Μιλτ. Γαϊτανάς (ο δεύτερος βρίσκεται ακόμη σε αργία), προσπαθεί να κάνει επανεκκίνηση και μετά την οικειοθελή αποχώρηση του κ. Βακούλα, φημολογείται και η παραίτηση του κ. Μιλτ. Γαϊτανά, τη θέση του οποίου θα καταλάβει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο πρώτος επιλαχών ο κ. Απ. Πάταγας (Ξυνόβρυση).

Στο μεταξύ τη θέση του παραιτηθέντος επικεφαλής της παράταξης κ. Βακούλα, κατέλαβε ο πρώτος επιλαχών κ. Φιλ. Κατώγιας ο οποίος ορκίστηκε την περασμένη Πέμπτη Δημοτικός Σύμβουλος Νοτίου Πηλίου.

Η παράταξη έχει προγραμματίσει τη διαδικασία εκλογής νέου επικεφαλής μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων την προσεχή Παρασκευή με τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης κ. Νικ. Μαμμά να συγκαλεί την ομάδα την οποία απαρτίζουν οι κ.κ. Αγγ. Λεμονής, Γιαν. Ευαγγελάκης, Παν. Ξυράφης, Απ. Διανέλλος, Φιλ. Κατώγιας, Βουρβούλια – Κυριακού Ευγενία (Τζένη), Νικ. Μαμμάς, Ιωαν. Τζώρτζης και Μ. Γαϊτανάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου