ΤΟΠΙΚΑ

Εκκληση για προσφορά ειδών στην «Κιβωτό του Κόσμου»

εκκληση-για-προσφορά-ειδών-στην-κιβω-467899

Εργο αγάπης που αγκαλιάζει με αγάπη τα παιδιά, η «Κιβωτός του Κόσμου», διοργανώνει την ετήσια γιορτή της αύριο Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο πρώην δημαρχείο Αισωνίας στο Διμήνι, ενώ απευθύνει έκκληση στην τοπική κοινωνία για προσφορά φρούτων και λαχανικών.

Οι ανάγκες της δομής και των 29 παιδιών που φιλοξενεί, ηλικίας 6 έως 16 ετών, καλύπτονται χάρη στην ευαισθησία και τις προσφορές του κόσμου, μαθητών, επαγγελματιών, συλλόγων και φορέων που διοργανώνουν εκδηλώσεις και υποστηρικτικές δράσεις για την δομή.

«Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πολύ σημαντικά γιατί πέρα από την κάλυψη των καθημερινών αναγκών σίτισης των παιδιών, είναι αναγκαία για τις μαρμελάδες που παρασκευάζουμε και πουλάμε στα μπαζάρ μας» επισημαίνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Εύη Καραβοσιάνη, υπεύθυνη της δομής.

Η ίδια υπογραμμίζει ότι η τοπική κοινωνία εκφράζει έμπρακτα την υποστήριξή της στην «Κιβωτό του Κόσμου» προσφέροντας με συγκινητική γενναιοδωρία είδη πρώτης ανάγκης και την καθημερινή διατροφή και την υγιεινή των παιδιών που φιλοξενούνται. Οι ανάγκες είναι πάγιες και διαρκείς, με την τοπική κοινωνία να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης κάθε στιγμή και με κάθε ευκαιρία.

«Χρειαζόμαστε τη συνεχή στήριξη του κόσμου για να μπορέσουμε κι εμείς να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά. Η κοινωνία παραμένει υποστηρικτική και χωρίς την βοήθεια του κόσμου δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε» τόνισε η κ. Καραβοσιάνη.

Οι ανάγκες για χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη ατομικής υγιεινής είναι διαρκείς και σε όλα τα παραπάνω προστίθενται τα φρούτα και τα λαχανικά που κατέχουν σημαντική θέση στις καθημερινές διατροφικές ανάγκες των παιδιών, παράλληλα με το κρέας που εξασφαλίζεται επίσης χάρη στις προσφορές επαγγελματιών και ευαισθητοποιημένων πολιτών.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου