ΤΟΠΙΚΑ

Ρήγμα από την παρέμβαση Γ. Μουλά

ρήγμα-από-την-παρέμβαση-γ-μουλά-467545

Σοβαρό ρήγμα χθες βράδυ στους κόλπους της ομάδας της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Βόλου, λίγα μόλις 24ωρα πριν την επίσημη ανακοίνωση από τη Συγγρού του εκλεκτού της για τις προσεχείς εκλογές στο δήμο Βόλου.

Ειδικότερα, λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων ημερήσιας διάταξης στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Βόλου, ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και σύμβουλος μείζονος μειοψηφίας Χαρ. Ζάχος εξέφρασε την ανοιχτή διαφωνία του με τον επικεφαλής της δημοτικής του ομάδας Γ. Μουλά αναφορικά με τα όσα υποστήριξε ο τελευταίος κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «Ανατροπή» σε βάρος του παριστάμενου στον τηλεοπτικό σταθμό Mega του δημάρχου Βόλου Παν. Σκοτινιώτη, καθώς αντικείμενο της εκπομπής ήταν η πρωτοβουλίας των «5».

«Η απάντηση του επικεφαλής της δημοτικής μου ομάδας κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν με αντιπροσωπεύει». Υπενθυμίζουμε πως στην παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο κ. Μουλάς αναφέρθηκε στην πολιτική διαδρομή του σημερινού δημάρχου Βόλου και τις πολιτικές μετακινήσεις του από τη δεκαετία του ‘80 μέχρι και σήμερα (ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΠΑΣΟΚ).

Λίγο νωρίτερα ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, διάβασε στο Σώμα και κοινή επιστολή-δήλωση του ιδίου και του συναδέλφου του Γρ. Ιγγλέση, με αφορμή τα όσα δήλωσε πριν λίγες μέρες σε τηλεοπτική εκπομπή του ΤRT ο υποψήφιος δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

Δήλωση για Μπέο

H κοινή δήλωση των Χαρ. Ζάχου και Γρ. Ιγγλέση σχετικά με την τηλεοπτική εμφάνιση του Αχιλλέα Μπέου έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες ημέρες όλοι γίναμε μάρτυρες σε τοπικό τηλεοπτικό Σταθμό T.R.T από παραληρούντα υποψήφιο για το Δήμο Βόλου που εκφράστηκε χυδαία σε όσους ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά διαχρονικά στον ιστορικό Δήμο μας.

Ως είχαμε υποχρέωση σεβόμενοι την ιστορία του καθενός που υπηρέτησαν με όλες τους τις δυνάμεις τον αυτοδιοικητικό θεσμό από όλους τους πολιτικούς χώρους. Επέστρεψα εις τον «αλαλάζοντα Μεσσία» τους χαρακτηρισμούς μέσου του Τύπου αλλά και δια της παρούσης επιστολής προς ενημέρωση και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την παρουσία όλων αυτών που εργάσθηκαν για την πόλη τους, δεν μπορεί κανείς να την αμαύρωση με εκφράσεις πεζοδρομιακού περιθωριακού χαρακτήρα. Οι πολίτες του Βόλου που διακρίνονται για την ευγένεια το ήθος και την αντικειμενικότητα τους ξέρουν να εκτιμούν, για αυτό άλλωστε και εκλέγουν με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια τους καλύτερους και σε καμία περίπτωση δεν δέχονται προσβολές και ύβρεις για τις επιλογές τους. Είναι αρκετά δε ώριμοι να ανταμείψουν όπου πρέπει όψιμους σωτήρες, παντογνώστες και πολυπράγμονες βερμπαλιστές παράγοντες.

Τέλος εκτιμάμε ότι οι απόψεις μας απέχουν στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου