ΤΟΠΙΚΑ

Πλούσια η δράση των εφέδρων αξιωματικών Μαγνησίας

πλούσια-η-δράση-των-εφέδρων-αξιωματικ-466488

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας. Ο Σύνδεσμος διοργάνωσε εκδηλώσεις για τον εορτασμό του προστάτη του Πεζικού Αγίου Γεωργίου στην 32 ΤΑΞΠΝ, συμμετείχε στην Ημέρα Τιμής και Μνήμης της Αεροπορίας Στρατού και στον εορτασμό της λήξης του Β’ ΠΠ στη Μητρόπολη και στο Ηρώο στην παραλία του Βόλου.

Ακόμη, συμμετείχε στον εξωραϊσμό του Μνημείου Πεσόντων Εφέδρων Αξιωματικών με δενδροφύτευση γύρω από το μνημείο, στην ορκωμοσία στρατιωτών 2019 Β’ ΕΣΣΟ στο στρατόπεδο «ΣΧΗ (ΠΖ) Ν. Γεωργούλα», ενώ πραγματοποίησε ενημερωτική – επιμορφωτική ημερίδα στους δόκιμους εφέδρους αξιωματικούς της 32 ΤΑΞΠΝ.

Από τις πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις του ήταν το 1ο πανθεσσαλικό σχολείο εφέδρων αξιωματικών στην Κορώπη Μηλεών.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τους Αθανάσιο και Ζήση Βήτο για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ιππικού ομίλου για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του σχολείου εφέδρων αξιωματικών, τη βιομηχανία ΕΨΑ για την παροχή αναψυκτικών.

Ακόμη, ευχαριστεί το μέλος του ορθοπεδικό χειρουργό εφ. λοχαγό Κ. Αβραμίδη για την παροχή γνώσεων πάνω στο αντικείμενο των πρώτων βοηθειών, τραύματα μάχης, κατασκευή φορείου κ.ά. Σε όλους τους συμμετέχοντες ο πρόεδρος απένειμε βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.

Τέλος, με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, ο Σύνδεσμος ενημερώνει ότι εκτελεί περιπολίες πυροπροστασίας και πυροεπιτήρησης σε όλο τον νομό Μαγνησίας, σε εθελοντική βάση, με ομάδες εφέδρων αξιωματικών με ιδία μέσα και κόστος για την προστασία των περιαστικών δασών του νομού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου