ΤΟΠΙΚΑ

Εχασε την άνιση μάχη με την επάρατο 65χρονη

εχασε-την-άνιση-μάχη-με-την-επάρατο-65χρ-851206

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών η Κρίστα Ταρζέντη, η οποία ήταν πολύ γνωστή μέσα από την επαγγελματική δραστηριότητά της πλάι στον σύζυγό της Γεώργιο, με τον οποίο λειτουργούσαν το ομώνυμο κλειδαράδικο στην οδό Ιάσονος 56, το οποίο σήμερα συνεχίζει να διατηρεί ο γιος τους Σεμπάστιαν.

Η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της από τότε που διαγνώσθηκε με την επάρατη νόσο πριν από περίπου ένα χρόνο. Η υγεία της επιδεινωνόταν συνεχώς και χθες Δευτέρα κατέληξε στο σπίτι, δίπλα σε αγαπημένα της πρόσωπα. Η απώλειά της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, συγγενείς και φίλους. Η 65χρονη ήταν πολύ γνωστή.

Ανθρωπος δοτικός, έδινε στους συνανθρώπους της μόνο αγάπη, ανέφεραν οικείοι της, και γι’ αυτό είχε πολλούς φίλους. Επίσης, ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων». Καταγόταν από τη Γερμανία, αλλά η Ελλάδα και ο Βόλος ήταν ο τόπος της που κατοικούσε εδώ και 36 ολόκληρα χρόνια.

Από τον γάμο της απέκτησε δύο παιδιά, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει και δύο εγγονούλες. Η οικογένειά της θα την αποχαιρετίσει μεθαύριο Πέμπτη 19 Αυγούστου στη Ριτσώνα Εύβοιας, σύμφωνα με την επιθυμία της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου