ΤΟΠΙΚΑ

Προς επικύρωση ο πίνακας με τους νέους διευθυντές

προς-επικύρωση-ο-πίνακας-με-τους-νέους-464648

Το Συμβούλιο Επιλογής Διευθυντών Πρωτοβάθμιας εξέτασε χθες τις υποψηφιότητες

Εκδόθηκε και εστάλη στην περιφερειακή Διευθύντρια για επικύρωση, ο πίνακας με τα ονόματα των νέων διευθυντών σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Το Συμβούλιο Επιλογής Διευθυντών συνεδρίασε χθες και εξέτασε τις υποψηφιότητες και τυχούσες ενστάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπόψη του Συμβουλίου τέθηκε μία ένσταση, η οποία αφορούσε στο χρόνο προϋπηρεσίας και δεν έγινε δεκτή, καθώς εκτιμήθηκε ότι δεν υπάρχει νομικό έρεισμα και έτσι ο χρόνος υπολογισμού κρίθηκε σωστός.

Το Συμβούλιο έστειλε τον πίνακα με τους υποψήφιους διευθυντές με βάση τη σειρά προτίμησης που είχε δηλωθεί στην περιφερειακή Διευθύντρια και εφόσον επικυρωθεί θα δημοσιεύσει τα ονόματα των νέων διευθυντών στις σχολικές μονάδες.

Στο μεταξύ, αύριο Παρασκευή, οι Σύλλογοι Διδασκόντων θα αποφασίσουν για την επιλογή των υποδιευθυντών στις σχολικές μονάδες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν αιτήσεις σήμερα, Πέμπτη και οι Σύλλογοι θα επιλέξουν τους υποδιευθυντές με τη διαδικασία της ψήφου, η οποία ακολουθήθηκε και με την επιλογή των διευθυντών.

Η επιλογή του υποδιευθυντή γίνεται σε όλες τις σχολικές μονάδες που έχουν δυναμικότητα πάνω από εννέα δασκάλους, οι οποίες σε επίπεδο Μαγνησίας ανέρχονται σε 23.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου