ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Χτυπούσε με αγριότητα την κοπέλα του στους τοίχους

χτυπούσε-με-αγριότητα-την-κοπέλα-του-σ-462264

Αιφνίδια έληξαν οι διακοπές στη Σκόπελο για ζευγάρι Αθηναίων, όταν ο άντρας τσατίστηκε, επειδή η γυναίκα δεν του είπε καλημέρα – Επέμβαση από την Αστυνομία

Επιασε τη σύντροφό του από τα μαλλιά και την κοπανούσε στους τοίχους. Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε προχθές στη Σκόπελο με δράστη Αθηναίο, ηλικίας μόλις 27 ετών. Οι διακοπές του ζευγαριού πήραν αιφνίδια τροπή, επειδή η κοπέλα, που είναι ηλικίας 25 ετών, ξύπνησε το πρωί και δεν του είπε καλημέρα!

Ο νεαρός τσατίστηκε, άρχιζε να φωνάζει και να απειλεί θεούς και δαίμονες. Η κοπέλα τού ζήτησε να πάρει από την κάρτα του μέρος των χρημάτων, που είχε προπληρώσει για τις διακοπές τους και να φύγει. Ομως, εκείνος δεν την άφησε.

Την οδήγησε με τη βία στο αυτοκίνητο, τραβώντας την από τα μαλλιά και της έλεγε ότι θα κάνει ό,τι της λέει εκείνος. Η τρομαγμένη κοπέλα προσπάθησε να βρει τρόπο διαφυγής. Κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και ξαναγύρισε στο δωμάτιο για να ετοιμαστεί και να φύγει από το νησί.

Ο εφιάλτης της, όμως, δεν τελείωσε εκεί, αφού ο 27χρονος την πρόλαβε στο ξενοδοχείο και τη βρήκε να τηλεφωνεί στους γονείς της και να ζητεί βοήθεια. Ο νεαρός άρπαξε το τηλέφωνο από τα χέρια της και εξύβρισε τη μητέρα της κοπέλας. Στη συνέχεια έπιασε τη σύντροφό του από τα μαλλιά και την κοπανούσε στους τοίχους. Για καλή της τύχη η νεαρή γλίστρησε από τα χέρια του και κλειδώθηκε στο μπάνιο.

Στις 13:30 σειρήνες ακούστηκαν έξω από το ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει το ζευγάρι. Αστυνομικοί του Τμήματος Σκοπέλου προχώρησαν στη σύλληψη του νταή, ο οποίος κρατήθηκε το βράδυ και χθες οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια Βόλου.

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος «λύγισε» και ζήτησε «συγγνώμη» για τις πράξεις του, αν και στους αστυνομικούς δεν τις παραδεχόταν, αντίθετα ισχυριζόταν: «Ολα είναι ψέματα. Το μόνο που συνέβη είναι ότι μου πήρε την κάρτα και δεν μου την έδινε. Την κλείδωσα στο δωμάτιο για να ψάξω να τη βρω».

Από την πλευρά της η κοπέλα έλεγε ότι τον αγαπά, αν και προανακριτικά είχε καταθέσει ότι και στο παρελθόν την έχει χτυπήσει.

Τελικά, το ζευγάρι θέλησε να ακολουθήσει διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης και η δίκη αναβλήθηκε. Σκοπός της ποινικής διαμεσολάβησης είναι η αντιμετώπιση του φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας στη βάση των αρχών της ελευθερίας, της αυτοδιάθεσης και της αξιοπρέπειας του ατόμου. Πάντως, οι δράστες ενδοοικογενειακής βίας ελέγχονται αν τηρούν το πρόγραμμα και μάλιστα οφείλουν να το αποδεικνύουν με προσκόμιση ιατρικών εγγράφων.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου