ΤΟΠΙΚΑ

Αλλάζουν οι πληροφοριακές πινακίδες σε όλο το Δήμο

αλλάζουν-οι-πληροφοριακές-πινακίδες-46068

Ξεκίνησε από την Τετάρτη 16.1.13 η τοποθέτηση των νέων πληροφοριακών πινακίδων στην είσοδο και στην έξοδο κάθε Δημοτικής Ενότητας και κάθε οικισμού του Δήμου Βόλου, καθώς και η αποξήλωση των παλαιών πινακίδων που παρέπεμπαν στους πρώην καποδιστριακούς Δήμους. Πρόκειται για μεγάλη παρέμβαση που θα συμβάλει στη βελτίωση της λειτουργικότητας και της εικόνας της πόλης στο σύνολο του διευρυμένου Δήμου.

Οι σχετικές εργασίες γίνονται από συνεργείο της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας, το οποίο έχει ήδη προχωρήσει στην τοποθεσία πρώτων νέων πληροφοριακών πινακίδων στον άξονα Μικροθηβών – Βόλου, ξεκινώντας από τις Μικροθήβες. Συνολικά θα τοποθετηθούν 170 πινακίδες στο σύνολο της έκτασης του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου.

Μετά τη σύνταξη της σχετικής μελέτης από το τμήμα Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού της Διεύθυνσης Πολεοδομίας Δήμου Βόλου, πραγματοποιήθηκε ο σχετικός διαγωνισμός καθώς και η προμήθεια των πινακίδων αυτών. Οι πινακίδες είναι νέου τύπου σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κυκλοφοριακής σήμανσης. Στις πινακίδες είναι αποτυπωμένο και το σήμα του Δήμου Βόλου, δηλαδή η Αργώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου