ΤΟΠΙΚΑ

Κληρώθηκαν 80 δικαιούχοι αδειών υπαίθριου εμπορίου

κληρώθηκαν-80-δικαιούχοι-αδειών-υπαίθρ-45926

Κλήρωση για τη χορήγηση 80 αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου, που είχαν προκηρυχθεί με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, διενεργήθηκε σήμερα από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, παρουσία των ενδιαφερομένων.

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης θα εγκριθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας και στη συνέχεια θα κληθούν οι δικαιούχοι, με σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, να υποβάλλουν συμπληρωματικά δικαιολογητικά για τη χορήγηση των αδειών.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κα Δωροθέα Κολυνδρίνη δήλωσε σχετικά: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την άρτια οργάνωση και τον συντονισμό των αρμοδίων υπηρεσιών στην διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος υπέρ των δικαιούχων και υπό την συνεχή μέριμνα προσωπικά του Περιφερειάρχη κου Αγοραστού καθώς έτσι δίνεται η δυνατότητα άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος σε εκατοντάδες ανέργους και κυρίως σε άτομα που αντιμετωπίζουν μειωμένες δυνατότητες πρόσβασης στην αγορά εργασίας. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την ίδια μέριμνα και διαφάνεια μέχρι την τελική χορήγηση των αδειών, που τόσο την έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποί μας που πλήττονται από την οικονομική συγκυρία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου