ΤΟΠΙΚΑ

Μνημόνιο συνεργασίας του Δικηγορικού Συλλόγου με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

μνημόνιο-συνεργασίας-του-δικηγορικο-45883

Μνημόνιο συνεργασία υπέγραψε σήμερα ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστος Στρατηγόπουλος, είπε ότι «η σημερινή ημέρα είναι σημαντική».

Αναλυτικά ο κ. Στρατηγόπουλος δήλωσε: «Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – εξ όσων γνωρίζω, μία από τις ελάχιστες παρόμοιες συνεργασίες μεταξύ Α.Ε.Ι. και Δικηγορικού Συλλόγου, σε πανελλαδικό επίπεδο – σηματοδοτεί την έναρξη της κοινής διαδρομής των δύο φορέων για την επίτευξη των σημαντικών στόχων που προδιαγράφονται στο εν λόγω Μνημόνιο.

Ως Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου αποδεχθήκαμε την τιμητική πρόταση συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – ένα από τα κορυφαία ελληνικά Α.Ε.Ι., με σταθερά ανοδική πορεία στον χώρο της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας πανεπιστημιακής κοινότητας – με εμπιστοσύνη στη δυνατότητα μας να ανταποκριθούμε στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε.

Δεσμευόμαστε να δώσουμε απτό περιεχόμενο στις επιγραφικές αναφορές του Μνημονίου Συνεργασίας όσον αφορά στις σχεδιαζόμενες κοινές δράσεις των δύο φορέων, προς όφελος των Μελών μας, αλλά και ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας, που (οφείλει να) είναι το σταθερό σημείο αναφοράς μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου