ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-851206

Επικίνδυνα σημεία    

Τις ημέρες που πλήττει το Βόλο έντονη βροχόπτωση υπάρχουν σημεία σε δρόμους, όπως είναι για παράδειγμα στη Σταδίου στη Νέα Δημητριάδα –στη στροφή στο κολυμβητήριο- όπου συγκεντρώνεται μεγάλος όγκος νερού, με αποτέλεσμα αν τα αυτοκίνητα περάσουν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα, κάτι που συμβαίνει συχνά, να είναι εύκολο να χάσουν τον έλεγχο του Ι.Χ. Θα μου πείτε και τι να κάνει ο Δήμος; Θα σας πω. Να κάνει αγωγό ομβρίων. Όχι μόνο εκεί και σε άλλα σημεία. Πάντως στο συγκεκριμένο δρόμο, που φτάνει μέχρι πάνω στο Περιφερειακό, σε όλο το μήκος του υπάρχει μόλις ένας αγωγός!

Α.Φ.
 
Οι μονοδρομήσεις της ταλαιπωρίας
Στη Νέα Ιωνία στο κομμάτι από Κυρίλλου μέχρι Αδραμυττίου πρέπει να καταναλώσεις μισό ρεζερβουάρ βενζίνη για να πας σπίτι σου. Αιτία οι μονοδρομήσεις και ο τρόπος που έγιναν, με αποτέλεσμα τέσσερις και πέντε κάθετοι δρόμοι στη σειρά να είναι μόνο άνοδος ή κάθοδος και ο κόσμος στη Νέα Ιωνία να ταλαιπωρείται συνεχώς.
Α.Φ.
 
Μετά τις προσφορές τα δώρα
Γράφαμε για τις προσφορές που έχουν ξεκινήσει να κάνουν τα βενζινάδικα. Τώρα προχωρήσανε ακόμα παραπέρα καθώς βρήκαμε και βενζινάδικο που δίνει δώρα. Μαζί με τη βενζίνη παίρνεις και μια μπάλα ποδοσφαίρου!
Α.Φ.
 
 
Λύσεις για την κρίση  
Επειδή οι νέοι συνεχίζουν να διασκεδάζουν τα βράδια, αν και έκοψαν πολλές εξόδους, προτιμούν τα στέκια της πόλης που κρατούν χαμηλές τις τιμές των ποτών. Άλλωστε γι’ αυτό πλέον τα «κυριλέ» μαγαζιά χάνουν συνεχώς πελατεία. Μήπως θα έπρεπε να σκεφτούν να μειώσουν κι αυτά λίγο τις τιμές;
Δ.Π
 
Ρωτούν
Ενα μπλέξιμο επικρατεί στο μυαλό πολλών ασφαλισμένων, οι οποίοι δεν ξέρουν σε ποιους γιατρούς να εξεταστούν. Θα μπορούν να πηγαίνουν σε γιατρό του δημοσίου, ενώ είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ; Και πόσοι γιατροί τελικά θα μπορούν να τους εξετάζουν; Αυτά είναι ερωτήματα που καθημερινά συζητούν δεκάδες πολίτες της περιοχής.
Δ.Π
 
 
«Κεντρικές» λακκούβες
Απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί η εικόνα του οδοστρώματος στην οδό Όγλ με Κονταράτου. Οι λακκούβες προκαλούν μεγάλο πρόβλημα όχι μόνο στα διερχόμενα αυτοκίνητα αλλά και στους πεζούς και παρ’ ότι οι κακοτεχνίες παρατηρούνται εδώ και πολλούς μήνες κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί.
Δ.Π
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου