ΤΟΠΙΚΑ

Γάμος Βρετανών αλά «Μamma mia» με σκηνικό τον Αη Γιάννη Πηλίου

γάμος-βρετανών-αλά-μamma-mia-με-σκηνικό-τον-458410

Μελλόνυμφοι από το εξωτερικό τελούν γάμο αλά «Mamma mia» στο Πήλιο (φωτογραφία αρχείου)

Ιδιαίτερα δημοφιλείς οι γάμοι στα πρότυπα του «Mamma mia», με τη Μαγνησία να αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για δεκάδες ζευγάρια μελλονύμφων από το εξωτερικό. Ζευγάρι από την Αγγλία επέλεξε την παραλία του Αη Γιάννη ως τον ιδανικό τόπο για την τέλεση του γάμου, πλαισιώνοντας με μουσική από την ταινία και γαμήλιο γλέντι στη Νταμούχαρη, το σκηνικό αλά «Mamma mia».

Ταυτόσημη με την διάσημη ταινία η Νταμούχαρη, όπου γυρίστηκαν σκηνές του «Mamma mia», αποτελεί επίσης δημοφιλή προορισμό για μελλόνυμφους και επισκέπτες.

Λάτρεις της περιοχής ο γαμπρός και η νύφη, είχαν προγραμματίσει αρχικά την τέλεση του γάμου το 2020, με την πανδημία να ανατρέπει προσωρινά τα σχέδιά τους. Λόγω συνθηκών ο γάμος μετατέθηκε το 2021, με το ζευγάρι των Βρετανών να καταφθάνουν στο Πήλιο πριν από λίγες μέρες, μαζί με 50 φίλους και συγγενείς, συνδυάζοντας το ευτυχές γεγονός με την επίσκεψη στο βουνό των Κενταύρων, για ολιγοήμερες διακοπές.

«Πέρυσι δεν είχαν πραγματοποιηθεί γάμοι «Mamma mia» στην περιοχή, το 2019 είχαν γίνει τέσσερις, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για το 2022» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο επιχειρηματίας Κώστας Λεβέντης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης που ανέλαβε την διοργάνωση του γάμου.

Οπως ανέφερε, παράλληλα, είναι πολύ δημοφιλείς οι γάμοι στην παραλία του Αη Γιάννη όπου στήνεται ειδική εξέδρα και ακολουθεί φωτογράφηση με φόντο ειδυλλιακά τοπία που έχουν επιλεγεί.

«Καινοτόμο προϊόν οι γάμοι αλά «Mamma mia». Είναι πολύ έξυπνη ιδέα που δίνει την διαφορετικότητα του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή μας. Το ζήτημα είναι να λαμβάνεις τα μηνύματα και να δημιουργείς τα αντίστοιχα προϊόντα» υπογράμμισε ο Κώστας Λεβέντης.

Αναφερόμενος στην τουριστική κίνηση του Αυγούστου, ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων επεσήμανε ότι είναι πολύ ικανοποιητική σε χερσαία και νησιωτική Μαγνησία, ενώ προσέθεσε ότι υπάρχει αναμονή για τον Σεπτέμβριο, που δεν παρουσιάζει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα ποσοστά κρατήσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου