ΤΟΠΙΚΑ

Σε κίνδυνο τα σφαγεία σύμφωνα με το Δήμο Βόλου

σε-κίνδυνο-τα-σφαγεία-σύμφωνα-με-το-δήμ-457651

Μετά την απόρριψη της απόφασης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Σε κίνδυνο μπαίνει η λειτουργία των Σφαγείων Βόλου, σύμφωνα με το Δήμαρχο, Αχ. Μπέο, μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Θεσσαλίας να μην εγκρίνει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Σφαγεία Α.Ε. με το ποσό των 260.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 165.000 ευρώ προορίζονταν για οφειλές στο ΙΚΑ και την Εφορία, απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη.

Σε δήλωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Βόλου, Αχ. Μπέου, αναφέρονται τα εξής:

«Οταν ο Τσέλιγκας δεν περιορίζεται στα πρόβατά του αλλά επιχειρεί ν ασκήσει διοίκηση τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Έτσι ο κ. Τσέλιγκας, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης απεφάνθη ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των Σφαγείων δεν είναι νόμιμη και την απέρριψε.

Ωστόσο ο κ. Τσέλιγκας προφανώς λάτρης της γραφειοκρατίας και όχι της ουσίας, φαίνεται να μην συνειδητοποιεί το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργεί, αφού τώρα οι ήδη μεγάλες απαιτήσεις του Δημοσίου για φόρους και εισφορές, περασμένων ετών και διοικήσεων, θα γίνουν τεράστιες με την επιβολή προστίμων και προσαυξήσεων.

Και αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες του Βόλου θα κληθούν να αναλάβουν κι άλλα αβάσταχτα βάρη, αφού είναι προφανές ότι το Δημόσιο θα στραφεί κατά του Δήμου.

Εν τέλει ο κ. Τσέλιγκας αν δεν ενδιαφέρεται για τους πολίτες, ας ενδιαφερθεί για το που θα σφάζουν τα αμνοερίφια, αφού και η τύχη των Σφαγείων τίθεται πλέον εν κινδύνω».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου