ΤΟΠΙΚΑ

Εντυπωσιακή εκδήλωση από το «Palatino»

εντυπωσιακή-εκδήλωση-από-το-palatino-457593

Είπαν «καλό καλοκαίρι» με μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση

Εντυπωσίασε, μικρούς και μεγάλους η Ελληνοαγγλική Μουσικοκινητική παράσταση που παρουσίασαν οι λιλιπούτειοι μαθητές του Palatino: «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας, όπως δεν τον έχετε φανταστεί…».

Σύμφωνα με ανακοίνωση: «Η παράσταση ήταν αφιερωμένη στις αξίες της ζωής. Αξίες που αρχίσαμε να ξεχνάμε …όπως Υπευθυνότητα – Αγάπη – Εργατικότητα – Πειθαρχία – Δημιουργικότητα – Συνεργασία – Τάξη – Σύνεση – Σταθερότητα – Σεβασμό – Αισιοδοξία – Φιλία – Υπομονή – Καλοσύνη & Αυτογνωσία. Θέλαμε μέσα από τη Φύση να διδάξουμε στα παιδιά μας και να θυμίσουμε σε όλους εσάς όλα αυτά που όλοι μας αρχίσαμε να ξεχνάμε είπε στην ομιλία της η κα Δέσποινα Μπατζιάκα Διευθύντρια του «Palatino».

Εκανε αναφορά στις δράσεις και εκδηλώσεις του Κέντρου, όπως το Kid Swimming που έγιναν και για αυτές που θα ακολουθήσουν όπως το Μίνι Τένις και τη Γιορτή Ιππασίας είπε επίσης πως το Κέντρο της είναι ένα από τα πρότυπα όχι μόνο για την περιοχή της Μαγνησίας, αλλά και Πανελλαδικά με τα πρωτοποριακά του προγράμματα. Συνεχάρη τις παιδαγωγούς για το όμορφο εκπαιδευτικό ταξίδι που πραγματοποίησαν μαζί, τους μικρούς λιλιπούτειους μαθητές, αλλά και τους γονείς για την επιλογή τους.

Τα παιδιά του «Palatino», μαζί με τις νηπιαγωγούς – παιδαγωγούς τους έβαλαν τα δυνατά τους και εντυπωσίασαν με τη θεατρικότητα τους, τα παιχνίδια τους, τα χορευτικά τους, αλλά και τα τραγούδια τους, που αρκετούς γονείς έκαναν να δακρύσουν. Ιδιαίτερες μελωδίες και πανέμορφα κουστούμια έκαναν την παράσταση πολύ ξεχωριστή. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί γονείς, φίλοι, οι παιδίατροι Ιουλία και Βάσως Κούτρουλος.

Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους. Μπράβο στα παιδιά! Μας έκαναν υπερήφανους για άλλη μια φορά οι λιλιπούτειοι μαθητές μας είπε κλείνοντας η κα Δέσποινα Μπατζιάκα, αφού ευχήθηκε σε όλους ένα καλοκαίρι γεμάτο Υγεία, όμορφες αποδράσεις, βουτιές και πολλά-πολλά χαμόγελα. Η γιορτούλα έκλεισε με απονομές αναμνηστικών, αλλά και με παγωτά. Το αγαπημένο δροσερό γλύκισμα μικρών και μεγάλων. Ας ευχηθούμε σ’ όλους Καλό Καλοκαίρι!!!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου