ΤΟΠΙΚΑ

Τρύφων Ε. Πλαστάρας: Η ΔΕΥΑΜΒ έχει να επιδείξει ένα πολύ σημαντικό έργο

τρύφων-ε-πλαστάρας-η-δευαμβ-έχει-να-επ-457292

Συνάντηση με τον πρόεδρο Στ. Παπαευσταθίου- Παρέμβαση για τα «χαράτσια» του Ορφανοτροφείου

Η λειτουργία της Διαδημοτικής επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΜΒ), η πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί από τη δημοτική αρχή Βόλου, αποτέλεσαν το αντικείμενο της συζήτησης που είχε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας Τρύφωνας Πλαστάρας με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ Στέργιο Παπαευσταθίου.

Η συνάντηση των δύο ανδρών ήταν σε πολύ κλίμα, με τον κ. Πλαστάρα να επισημαίνει τον σημαντικό αναπτυξιακό και κοινωνικό χαρακτήρα της ΔΕΥΑΜΒ. Απένειμε επίσης τα εύσημα στη διοίκηση για τη διαρκή προσπάθεια και την αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση οποιασδήποτε μορφής προβλημάτων των καταναλωτών της αφενός και αφετέρου για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται για τη προστασία του περιβάλλοντος στην ευρύτερη περιοχή τη Μαγνησίας.

«Η ΔΕΥΑΜΒ αποτελεί μία επιχείρηση πρότυπο και έχει να επιδείξει ένα πολύ σημαντικό έργο, χάρη στον έγκαιρο αναπτυξιακό προγραμματισμό της διοίκησης. Σε αγαστή συνεργασία με όλο το στελεχειακό δυναμικό και τους εργαζόμενους συμβάλουν καθημερινά, ώστε να γίνει συνείδηση σ’ όλους μας η ορθολογική διαχείριση του νερού, δίνοντας παράλληλα τον καλύτερό τους εαυτό στη «θωράκιση» του περιβάλλοντος», επισήμανε σε δήλωσή του ο κ. Πλαστάρας και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Στέργιο Παπαευσταθίου για την ενθάρρυνση και τη στήριξη της υποψηφιότητάς του.

«Ο ΕΝΦΙάλτης των Ιδρυμάτων πρέπει να τελειώσει»

«Αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο. Είναι ντροπή. Δεν είναι δυνατόν να έρχεται το ελληνικό Δημόσιο και να επιβάλλει ΕΝΦΙΑ σε ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα. Οι δωρητές του Ιδρύματος χάρισαν τα ακίνητά τους για να υπάρχει ένα εξασφαλισμένο έσοδο για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο, όχι για να πληρώνονται φόροι. Η ακίνητη περιουσία του Ιδρύματος πρέπει να αξιοποιείται μόνο προς όφελος των παιδιών». Αυτό υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Τρύφων Ε. Πλαστάρας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο του Ορφανοτροφείου Βόλου Κώστα Θεοδώρου, τον οποίο συνεχάρη και προσωπικά για τη συμβολή του στην αναβάθμιση λειτουργίας του Ιδρύματος.

Ο κ. Πλαστάρας στην επίσκεψή του στο Ορφανοτροφείο συνοδεύονταν από συνεργάτες του πολιτικού του γραφείου, καθώς επίσης και από τις συνυποψήφιες του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας Ελενα Χριστοδουλιά και Ελένη Φορτούνα. Αφού ενημερώθηκαν από τον κ. Θεοδώρου για τις δράσεις του Ιδρύματος, εκφράστηκε η πολιτική βούληση για συνδρομή και προώθηση των θεμάτων που αφορούν στο Ορφανοτροφείο.

Δήλωση για την ανακοίνωση των βαθμολογιών

Με αφορμή την ανακοίνωση των επιτυχόντων στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ο υποψήφιος βουλευτής Τρύφωνας Ε. Πλαστάρας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι προσπάθειές τους ανταμείβονται, κάνοντας τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους υπερήφανους. Δεν πρέπει ωστόσο να ξεχνάμε και τους μαθητές που προσπάθησαν αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν την παρούσα στιγμή. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις, είναι μία ευκαιρία αλλά όχι η μοναδική, ώστε να αποδείξουν τις δυνατότητές τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, οι ευκαιρίες συνεχίζονται και η επιμονή καθώς και η προσήλωση στα όνειρά τους, ήταν, είναι και θα παραμένει πάντα, το μυστικό της επιτυχίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου