ΤΟΠΙΚΑ

Αλέκα Παπαρήγα: «Ναι» στο ΚΚΕ είναι «ναι» στην Ελλάδα

αλέκα-παπαρήγα-ναι-στο-κκε-είναι-να-457238

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην παραλία

«Το δυνατό «ναι» στο ΚΚΕ είναι «ναι» στην Ελλάδα, είναι «ναι» στην Ελλάδα με τον λαό και για τον λαό», επισήμανε από τον Βόλο η τέως γενική γραμματέας του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα.

Ρεπορτάζ: ΝΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ

Η κ. Παπαρήγα ήταν χθες το βράδυ ομιλήτρια στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Βόλο, στην οποία παρόντες ήταν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας του κόμματος και η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Πειραιώς Σεμίνα Διγενή.

Απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης και ενδυνάμωσης του ΚΚΕ στις προσεχείς εκλογές της 7ης Ιουλίου, η κ. Παπαρήγα τόνισε πως «το κρίσιμο, αποφασιστικό βήμα είναι ο καθένας να σκεφτεί, να κρίνει πώς μπορούμε πραγματικά να ζήσουμε καλά, αλλά και τι πολιτική ευθύνη θα πάρει ο καθένας, γιατί υπάρχουν οι παραγωγικές δυνατότητες για να ζήσει καλά ο λαός, αλλά και πρέπει να διαμορφώσουμε και τις κοινωνικές – πολιτικές προϋποθέσεις εξουσίας για να φτιάξουμε θεμελιακά διαφορετικές σχέσεις πλούτου».

«Το ΚΚΕ και η εργατική, λαϊκή εξουσία είναι η μοναδική προοπτική για τον λαό», υπογράμμισε με έμφαση η κ. Παπαρήγα και εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής για τις πολιτικές τους θέσεις και επιλογές στα θέματα της οικονομίας, των κοινωνικών παροχών, της παιδείας, της απασχόλησης.

«Από τη δημαγωγία των παροχών, περνάνε στην ύπουλη ρητορεία του “εφικτού”, μόνο που άλλο είναι το εφικτό για τις τράπεζες και τα μονοπωλιακά μεγαθήρια και άλλο είναι το εφικτό για τον φτωχοποιημένο λαό», είπε η κ. Παπαρήγα και πρόσθεσε πως «η κρίση μπορεί να έληξε, όπως λένε, όμως τα αντιεργατικά αντιλαϊκά, αντιαγροτικά μέτρα παραμένουν, τα αντίμετρα είναι ψίχουλα και αμφισβητούμενα, δεν αλλάζουν την κατάσταση, ενώ παραμένουν επίσης και όλοι οι νόμοι που δίνουν προκλητικές παροχές ως και φοροαπαλλαγές, ζεστό χρήμα στο κεφάλαιο, όλα βγαλμένα από τον ιδρώτα του λαού».

Νωρίτερα, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Στεργίου σε χαιρετισμό του κάλεσε τους πολίτες να «δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να βγει πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές».

Και αυτό γιατί, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Στεργίου «την επόμενη μέρα η δύναμή σου, απέναντι στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, είναι μόνο ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ. Γιατί εδώ, η Μαγνησία πρέπει να έχει κομμουνιστή βουλευτή».

«Η μόνη κερδισμένη ψήφος είναι η ψήφος στο ΚΚΕ», υπογράμμισε με έμφαση ο κ. Στεργίου και κατέληξε «καμία ψήφος χαμένη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου