ΤΟΠΙΚΑ

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών

μεταπτυχιακό-πρόγραμμα-σπουδών-455116

Δεύτερη περίοδος υποβολής αιτήσεων για το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΜΒΑ» (Master in Business Administration) με τις δύο παρακάτω ειδικεύσεις: Management και Marketing.

Το ΠΜΣ απευθύνεται σε πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης Ιδρυμάτων Εσωτερικού ή ομοταγών Ιδρυμάτων της Αλλοδαπής. Ο αριθμός των μεταπτυχιακών φοιτητών που γίνονται δεκτοί στο ΠΜΣ ορίζεται και για τις δύο ειδικεύσεις κατ’ ανώτατο όριο σε πενήντα (50) άτομα πλήρους φοίτησης κατ’ έτος.

Η επιτροπή επιλογής μεταπτυχιακών φοιτητών συνεκτιμά το γενικό βαθμό πτυχίου, την αποδεδειγμένη τουλάχιστον καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, τη βαθμολογία στα μαθήματα που είναι σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο του ΠΜΣ, τη συναφή με το αντικείμενο εργασιακή ή και ερευνητική εμπειρία, την επίδοση σε διπλωματική εργασία, όπου αυτή προβλέπεται στον πρώτο κύκλο σπουδών, τη συνέντευξη και τα λοιπά προσόντα, γνώση Η/Υ, γνώση άλλης ξένης γλώσσας, άλλη προϋπηρεσία κλπ.

Οπως προβλέπεται από τη διάταξη του άρθρου 35 «Δωρεάν φοίτηση – υποτροφίες», από το συνολικό αριθμό των εισακτέων φοιτητών απαλλάσσεται από τα τέλη φοίτησης το 30% των φοιτητών με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές για το Α.Ε. 2021-2022 καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση που βρίσκεται στη διεύθυνση: https://forms.gle/3P1puUnxqvBsh9xe7.

Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του ΠΜΣ στην εξής διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Γαιόπολις Γραμματεία Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών Περιφερειακή Οδός Λάρισας-Τρικάλων, Τ.Κ. 41500, Λάρισα, τηλέφωνο 2410684708-709 και ηλεκτρονικό στο e-mail: [email protected].

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων της δεύτερης περιόδου είναι έως την 5η Σεπτεμβρίου, ενώ η έναρξη των μαθημάτων πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2021.

Σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ: http://mba.de.uth.gr/, http://de.uth.gr/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου