ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-851206

Από νωρίς – νωρίς

Θα ήταν δεν θα ήταν 9.00 περίπου το πρωί που η δημοτική αστυνόμος έγραφε σωρηδόν τα σταθμευμένα ΙΧ επί της οδού Δημητριάδος. Έτσι είναι, το καθήκον δεν γνωρίζει ώρα!

Α.Φ.  

Αφού ξεκίνησε…
Και μια και ξεκίνησε η εκστρατεία της Δημοτικής Αστυνομίας και γράφουν πλέον συνεχώς τους πάντες, δεν ακολουθεί σιγά-σιγά και η Λιμενική Αστυνομία που κάθε μέρα σε όλο το παραλιακό μέτωπο υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα; Μάλιστα σε εκείνο το σημείο τα ΙΧ ενοχλούν πολύ περισσότερο από ό,τι στις κεντρικές οδούς Δημητριάδος και Ιάσονος.
Α.Φ.
 
Ζητάνε διευκρινίσεις
Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι της Αγριάς με το ζήτημα της ρευματοκλοπής δημοτικού φωτισμού από επαγγελματίες στο παραλιακό μέτωπο. Ο κόσμος – και με το δίκιο του – απαιτεί να ενημερωθεί από το νέο πια Δήμο Βόλου πόσοι και ποιοι ακριβώς είναι οι καταστηματάρχες που κλέβουν το ρεύμα, αλλά και τι συγκεκριμένες ενέργειες θα κάνει η Δημοτική Αρχή. Όπως χαρακτηριστικά λένε «εμείς τόσα χρόνια πληρώναμε το ρεύμα που έκλεβαν και δεν ζητάμε τα λεφτά μας πίσω. Έχουμε όμως κάθε δικαίωμα να απαιτούμε να μας δώσουν εξηγήσεις και συγκεκριμένες δεσμεύσεις».
Α.Φ.
 
 
Πρωτοβάθμια φροντίδα;  
Με δυο γιατρούς έχει μείνει το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και στην περίπτωση που υπάρξει κάποιο επείγον περιστατικό και χρειαστεί μεταφορά, τότε σε ολόκληρο το Κέντρο Υγείας θα μείνει ένας γιατρός! Και κατά τα άλλα πληρώνουμε για να έχουμε περίθαλψη.
Δ.Π
 
Αδιαφορία;
Δεν είναι δυνατόν να σταθμεύουν οι οδηγοί τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια τους στις θέσεις στάθμευσης για τους αναπήρους. Έχουμε που έχουμε καταλάβει τα πεζοδρόμια και τις ράμπες και δεν τους αφήνουμε χώρο να κινηθούν, τώρα δεν τους αφήνουμε ούτε χώρο να σταθμεύσουν!
Δ.Π
 
Δέντρο – παγίδα
Το δέντρο στην οδό Δεληγιώργη πρέπει να έχει γίνει πασίγνωστο καθώς έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές με αυτό. Το δέντρο είναι έτοιμο να πέσει και κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί να κάνει κάτι. Ήδη έχουν τραυματιστεί πολλά άτομα. Τι άλλο πρέπει να γίνει;
Δ.Π
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου