ΤΟΠΙΚΑ

«Παράσταση νίκης και αποδοχής για την Ελληνική Λύση και τον Παύλο Μαρκάκη στη Μαγνησία»

παράσταση-νίκης-και-αποδοχής-για-την-454747

Από το γραφείο του υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας της “Ελληνικής Λύσης, του Κυριάκου Βελόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η καθημερινή επαφή του Παύλου Μαρκάκη με τους ψηφοφόρους δίνει αισιόδοξα μηνύματα. Εκτός από ενημέρωση για την εκλογική διαδικασία οι ψηφοφόροι ζητούν και τα ψηφοδέλτια του Παύλου Μαρκάκη αφού έχουν αποφασίσει ήδη την εκλογική τους προτίμηση στην “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου.

Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα από τα Λεχώνια, Αγ. Βλάσιο, Πινακάτες, Βυζίτσα, Αγ. Γεώργιο μέχρι την Γαντζέα όπου η αναγνωρισιμότητα του Παύλου Μαρκάκη είναι πολύ υψηλή, ήταν έντονη η αποδοχή και η επιθυμία να εκπροσωπήσει ο Παύλος τον Νομό πάλι στην Βουλή.

Κατάλαβαν ότι είναι πιο ουσιαστικό για την Μαγνησία να υπάρχει μία δημιουργική και αποτελεσματική εκπροσώπηση της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ με τον Παύλο Μαρκάκη, από το να υπάρχουν 3 ή 4 βουλευτές του ιδίου κόμματος που να είναι αδρανείς όπως συνέβη την τελευταία τετραετία..

Στην Κυριακάτικη περιοδεία του Παύλου Μαρκάκη από την Άφησσο μέχρι το Τρίκερι, τα συμπεράσματα των πολιτών ήταν σχεδόν ίδια και κοινά. Όλοι είναι απογοητευμένοι από το σημερινό ανύπαρκτο πολιτικό προσωπικό. Οι επεμβάσεις που έπρεπε να γίνουν στην περιοχή μας πριν αρκετά χρόνια είναι ακόμη στα λόγια και στα χαρτιά.

‘’Η πραγματική δημοσκόπηση δείχνει ότι η ‘’Ελληνική Λύση’’ θα είναι τρίτο κόμμα στην Μαγνησία’’ προβλέπουν στις συζητήσεις τους…

Αλλά ο Παύλος Μαρκάκης συνεχίζει την προσπάθεια.. μέχρι να κλείσουν οι κάλπες στις 7 Ιουλίου..”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου