ΤΟΠΙΚΑ

Αποφάσεις από τα δημοτικά συμβούλια κατά της αξιολόγησης ζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

αποφάσεις-από-τα-δημοτικά-συμβούλια-κ-454719

Συμμάχους στον αγώνα τους κατά της αξιολόγησης, που με τον τρόπο που προωθείται θα δείξει την πόρτα εξόδου στο 15% του προσωπικού των Δήμων, αναζητά ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, στα πρόσωπα των δημάρχων και των μελών των δημοτικών συμβουλίων.

Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος, καλεί τα δημοτικά συμβούλια των καλλικρατικών δήμων να προχωρήσουν σε έκτακτες συνεδριάσεις, στις οποίες θα δεσμευτούν με αποφάσεις τους ότι δεν πρόκειται να προβούν στον καταμερισμό της ποσόστωσης σχετικά με το νέο σύστημα της «συγκριτικής αξιολόγησης».

Η πλειοψηφία του Διοικητικού μας συμβουλίου στη συνεδρίασή του, την περασμένη Τρίτη και μετά το μεγάλο αριθμό υπογραφών των συναδέλφων κατά της συγκριτικής αξιολόγησης, αποφάσισε να αγωνιστεί για την κατάργηση των διατάξεων του Ν.4250/2014 που αφορούν στην προκατασκευασμένη «αξιολόγηση».

«Δεν θα συνεργήσουμε και θα αγωνιστούμε να αποτρέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις στους χώρους εργασίας την εφαρμογή της «συγκριτικής αξιολόγησης», που με την θέσπιση υποχρεωτικής ποσόστωσης οδηγεί σε ανθρωποφαγία, υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στον προθάλαμο της διαθεσιμότητας – απόλυσης χιλιάδες συναδέλφους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου