ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αλλάζουν τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «Πρωτεύς»

αλλάζουν-τα-δρομολόγια-του-ε-γ-ο-γ-πρωτ-454598

Δρομολογείται το «Αχιλλέας» σε Σκόπελο και Αλόννησο

Τροποποιούνται από σήμερα τα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «Πρωτεύς» τα οποία θα ισχύσουν μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου ενώ το Ε/Γ-Ο/Γ «Αχιλλέας» θα συνδέει τις Σποράδες με την Εύβοια.

Το Ε/Γ-Ο/Γ «Πρωτεύς» θα εκτελεί δύο δρομολόγια από το Βόλο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο για τα νησιά των Σποράδων. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα θα αναχωρεί από το Βόλο στις 08:15 και στις 15:30, την Τετάρτη και την Παρασκευή στις 07:45 και στις 14:00 και το Σάββατο στις 12:00 και στις 18:45. Την Τρίτη και την Πέμπτη θα αναχωρεί από το λιμάνι του Βόλου στις 12:00 και την Κυριακή στις 11:30. Επίσης, το Ε/Γ-Ο/Γ «Πρωτεύς» θα προσεγγίζει και το Μαντούδι Ευβοίας κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Σύνδεση Σποράδων με Εύβοια και Σκύρο

Το Ε/Γ-Ο/Γ «Αχιλλέας» της Ναυτικής Εταιρείας Σκύρου που συνδέει τη Σκύρο με την Κύμη της Εύβοιας πρόσθεσε από χτες δύο νέους προορισμούς, τη Σκόπελο και την Αλόννησο, μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το Ε/Γ-Ο/Γ «Αχιλλέας» θα προσεγγίζει τα δύο νησιά των Σποράδων τρεις φορές την εβδομάδα, την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο, συνδέοντας τη Σκόπελο και την Αλόννησο με τη Σκύρο και την Κύμη της Εύβοιας. Τα δρομολόγια του πλοίου αναμένονται να τροποποιηθούν για το διάστημα από τις 21 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου χωρίς, ωστόσο, να μειώνεται η συχνότητά τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου