ΤΟΠΙΚΑ

Αστυνομικοί έσωσαν 40χρονη Βολιώτισσα από τον θάνατο

αστυνομικοί-έσωσαν-40χρονη-βολιώτισσα-454081

Η παραλίγο αυτόχειρας μεταπείστηκε και δεν έβαλε τέλος στη ζωή της

Βολιώτισσα ηλικίας 40 ετών αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει την περασμένη Παρασκευή, αλλά σώθηκε χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών της ΔΙΑΣ και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Ο σύντροφός της Θανάσης, που βίωσε μία απίστευτα τραυματική εμπειρία προσπαθώντας να τη μεταπείσει, ευχαριστεί θερμά τους αστυνομικούς για τους λεπτούς χειρισμούς τους.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Θανάσης εξιστορεί την τραυματική εμπειρία του. Στις 10.15 το βράδυ δέχτηκε τηλεφώνημα από τη σύντροφό του, η οποία του έλεγε: «Θανάση άκουσέ με. Εγώ θέλω να πεθάνω. Θα σου αφήσω ένα σημείωμα. Εγώ κάνω μπάνιο, παίρνω τα χάπια μου, σε χαιρετώ».

Από κει και πέρα άρχισε ένα απίστευτος αγώνας δρόμου. Ο κ. Θανάσης δεν πρόλαβε να ρωτήσει καν τη 40χρονη γιατί το κάνει αυτό καθώς εκείνη του έκλεισε το τηλέφωνο.

«Αμέσως ειδοποίησα την Αστυνομία. Εγώ βρισκόμουν μακριά της 12 χιλιόμετρα. Η Αστυνομία έφθασε στο σπίτι. Η ομάδα ΔΙΑΣ με έξι άνδρες με τον αστυνόμο Φώτη προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της, αλλά δεν άνοιγε την πόρτα. Δυστυχώς οι προσπάθειες των αστυνομικών ήταν άκαρπες», εξιστορεί ο ίδιος.

Μετά από μία ώρα έφθασε στο σπίτι και ο κ. Θανάσης. «Παρ’ όλη την προσπάθεια που έκανα και εγώ ως σύντροφός της ήταν ανένδοτη να ανοίξει την πόρτα. Τότε πήρα προσωπικά την απόφαση να σπάσω το τζάμι της πόρτας με το σφυρί και να αρπάξω τα κλειδιά που ήταν πίσω από την πόρτα.

Τότε τελείωσαν όλα χάρη στη βοήθεια των αστυνομικών της ΔΙΑΣ και της ΥΑΒ με λεπτούς χειρισμούς γιατί ήταν πολύ δύσκολο συμβάν. Ευχαριστώ τους αστυνομικούς για την ταχύτητα που έδρασαν και έσωσαν έναν νέο άνθρωπο, μία νέα γυναίκα από βέβαιο θάνατο», αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ευτυχώς η 40χρονη μεταπείστηκε. Ο κ. Θανάσης μπορεί να την έχει ακόμη δίπλα του.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου