ΤΟΠΙΚΑ

Παρέμβαση Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την «Αθληση για όλους»

παρέμβαση-λαϊκής-συσπείρωσης-θεσσαλ-453894

Κατέθεσε πρόταση ψηφίσματος, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση κατάργησης

«Οχι» στην κατάργηση του προγράμματος «Αθληση για όλους», λέει η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας (ΛΑΣ), η οποία κατέθεσε πρόταση ψηφίσματος στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας.

Η ΛΑΣ Θεσσαλίας ζητεί από το περιφερειακό συμβούλιο να ακυρωθεί άμεσα αυτή η απαράδεκτη απόφαση και καλεί τους εργαζόμενους, τους γονείς και τη νεολαία να την αντιπαλέψουν.

«Η συμμετοχή στα προγράμματα αυτά, παρ’ όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπήρχαν, λειτουργούσε ευεργετικά για την ψυχοκινητική ισορροπία του ατόμου και προστάτευε από χρόνιες σωματικές, νοητικές και ψυχικές ασθένειες.

Η ολική αποχώρηση της ΓΓΑ από το πρόγραμμα “Άθληση για Όλους” έρχεται σε μια στιγμή που η οικονομική κατάσταση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού είναι τραγική, ύστερα από δέκα χρόνια κρίσης και δύο χρόνια πανδημίας. Σηματοδοτεί όχι μόνο τον μηδενισμό της κρατικής χρηματοδότησης στους δήμους, αλλά και την πλήρη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων στον χώρο των γυμναστών, σε συνδυασμό με την πιστοποίηση των απόφοιτων των ΙΕΚ και των κολεγίων, που ήδη ψήφισε η κυβέρνηση της Ν.Δ», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου