ΤΟΠΙΚΑ

Μέρα εθελοντισμού για τη «Φλόγα»

μέρα-εθελοντισμού-για-τη-φλόγα-453734

Αφιερωμένη στη «Φλόγα» είναι η εκδήλωση που διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαΐου στην παραλία του Βόλου, με πρωτοβουλία των τοπικών καταστημάτων «Βερόπουλος». Η μέρα εθελοντισμού που διοργανώνει η τοπική αλυσίδα, είναι αφιερωμένη στα παιδιά και τους γονείς τους, που δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής, με δύναμη ψυχής και ελπίδα.

Με την πολύτιμη βοήθεια της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, θα λειτουργήσουν περίπτερα με ενημερωτικό υλικό, τετράδια και βιβλία με το λογότυπο της «Φλόγας», καθώς και άλλα είδη προς πώληση, για την ενίσχυση του συλλόγου.

Περισσότεροι από 30 υπάλληλοι της γνωστής αλυσίδας θα είναι οι εθελοντές – πρεσβευτές του μεγάλου έργου της «Φλόγας» και της στήριξης του παιδιού που αγωνίζεται για ζωή και υγεία.

«Σχεδόν από την ίδρυση της “Φλόγας”, εδώ και 35 χρόνια, η επιχείρηση “Βασιλόπουλος” είναι από τους μεγαλύτερους σταθερούς συμπαραστάτες – χορηγούς του συλλόγου», όπως υπογραμμίζει η υπεύθυνη της «Φλόγας» Μαγνησίας, Ντίνα Τριανταφύλλου.

Η ίδια επισημαίνει παράλληλα ότι πολλοί ανώνυμοι δωρητές στηρίζουν, παράλληλα, το έργο της «Φλόγας», και προσφέρουν με περισσή γενναιότητα το απόθεμα της αγάπης τους, για τη στήριξη ενός σημαντικού έργου ζωής.

Στο μεταξύ, την Τρίτη 30 Μαΐου στις 8.30μ.μ. στο Αχίλλειο, ο μουσικός Απόστολος Γκίκας θα παρουσιάσει το μιούζικαλ «Μαρινέλλα για πάντα», ενώ μέρος των εσόδων θα διαθετεί στη «Φλόγα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου