ΤΟΠΙΚΑ

Σοβαρός τραυματισμός 74χρονης στην Ανάβρα μετά από πτώση

σοβαρός-τραυματισμός-74χρονης-στην-ανά-45352

Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας

Σοβαρά τραυματίστηκε χθες το μεσημέρι 74χρονη γυναίκα στην Ανάβρα Αλμυρού. Βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της και έπεσε στο κενό από ύψος δύο μέτρων υπό αδιευκρίνιστες προς στιγμήν συνθήκες.

Διερχόμενος γείτονας που την είδε κάλεσε άμεσα σε βοήθεια, καθώς η γυναίκα ήταν πολύ τραυματισμένη. Η 74χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας για παροχή πρώτων βοηθειών.

Την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική της στήλη και το κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε μετά από πτώση της γυναίκας από τοιχίο που χωρίζει τον φράκτη της αυλής από τον δρόμο. Η 74χρονη ήταν μόνη στο σπίτι όταν σημειώθηκε το ατύχημα.

Ο τραυματισμός της γυναίκας έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από τη μία στιγμή στην άλλη ενώ βρισκόταν στο σπίτι της και συγκεκριμένα στην αυλή και έκανε κάποιες εργασίες. Κανένας δεν είδε πώς σημειώθηκε το ατύχημα. Όταν έγινε αντιληπτό, η 74χρονη ήταν ήδη τραυματισμένη και χρειαζόταν επειγόντως βοήθεια. Η γυναίκα παραμένει νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο της Λαμίας με την οικογένειά της να περνά απερίγραπτες στιγμές αγωνίας προσμένοντας την επίλυση των προβλημάτων υγείας της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου