ΤΟΠΙΚΑ

Αδεια χρήσης της παραλίας ζητούν οι αμαξάδες

αδεια-χρήσης-της-παραλίας-ζητούν-οι-αμ-452663

Το αίτημα της χρήσης του παραλιακού μετώπου και συγκεκριμένα του πεζοδρόμου της Αργοναυτών διατυπώνουν για μια ακόμη φορά οι αμαξάδες της περιοχής μας, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη μεταφορά των τουριστών που επισκέπτονται το Βόλο.

Στο μεταξύ, δύο επαγγελματίες του Βόλου, ζητούν από τον ΟΛΒ να επισπευστούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της χερσαίας ζώνης, διατυπώνοντας το παράλληλο αίτημα να τους δοθεί προσωρινή άδεια, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι τουρίστες της περιοχής μας.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Δημήτρης Τσούκας, ένας εκ των δύο επαγγελματιών, υπογραμμίζει ότι «οι τουρίστες μας ζητούν κατά βάση να γνωρίσουν το παραλιακό μέτωπο και σε ελάχιστες περιπτώσεις, να πάμε στο κέντρο της πόλης». Ο χώρος που είναι διαθέσιμος στους επαγγελματίες είναι μέχρι στιγμής το τμήμα της Αργοναυτών που εκτείνεται μεταξύ του πεζοδρομίου και των παραλιακών καταστημάτων, διότι το υπόλοιπο τμήμα έχει χαρακτηριστεί πεζόδρομος.

Ο κ. Τσούκας υπογραμμίζει ότι «οι τουρίστες θέλουν να μετακινούνται στην παραλία κι όχι από την Ιάσονος και τη Δημητριάδος και γι’ αυτό το λόγο ζητούμε να μας δοθεί η άδεια να επανέλθουμε στη διαδρομή, την οποία ακολουθούσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου