ΤΟΠΙΚΑ

Αντιπαράθεση συνδικαλιστικών παρατάξεων για τις εκλογές στον επισιτισμό – τουρισμό

αντιπαράθεση-συνδικαλιστικών-παρατά-452653

Ανακοίνωση κατά του ΠΑΜΕ – Επισιτισμού με αφορμή τις εκλογές στο σωματείο εργαζομένων στον επισιτισμό εκδόθηκε από την παράταξη Ανεξάρτητη Κίνηση Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού.

«Οι τραγικά απομονωμένοι και απελπιστικά «λίγοι» …αγωνισταράδες του ΠΑΜΕ – τονίζεται στην ανακοίνωση- θα έπρεπε να βρουν κάποιον άλλον, πιο πρωτότυπο τρόπο για να ζητιανέψουν εκλογικά «κουκιά» και όχι να μας γεμίσουν με αγωνιστικά φούμαρα, με τις ίδιες και τις ίδιες, χιλιο-αντιγραμμένες ανακοινώσεις, που οι συνάδελφοι βαρέθηκαν να διαβάζουν και, έχουν, οριστικά πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων!

Μιας, όμως, και το «τραβάει η καμπούρα τους», ας τους υπενθυμίσουμε ότι οι ίδιοι οι συνάδελφοι είναι αυτοί που έχουν κρίνει όλων μας τα πεπραγμένα, και έχουν κατατάξει τον καθένα μας στη θέση που του αρμόζει!

Κατανοούμε τη μοναξιά τους, αλλά για να καταφέρουν να πείσουν τους συναδέλφους, θα πρέπει και στην πράξη, όχι μόνο στα (ανέξοδα) λόγια να συστρατευθούν για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του κλάδου μας.

Δυστυχώς για τους «επαγγελματίες εργατοπατέρες» του ΠΑΜΕ, γνωριζόμαστε αρκετά καλά όλοι μας. Γι’ αυτό και είμαστε βέβαιοι, ότι και σ’ αυτές τις εκλογές η εμπιστοσύνη στην Ανεξάρτητη Κίνηση Εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού – τουρισμού θα εκφραστεί με ακόμη πιο μαζικό, αποφασιστικό τρόπο, δίνοντας περισσότερη δύναμη στο Σωματείο μας να αντισταθεί στις αλλεπάλληλες μνημονιακές λαίλαπες!

Η ενότητα και όχι η διάσπαση μπορεί να αντιμετωπίσει τα μνημόνια! Και αυτό είναι καιρός, οι «επαγγελματίες» καθοδηγητές του ΠΑΜΕ να το αντιληφθούν και να πάψουν να λειτουργούν σαν …βραχνιασμένες κομματικές «ντουντούκες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου