ΤΟΠΙΚΑ

Στη γειτονιά των αγγέλων η 28χρονη Φρόσω Παπαϊωάννου

στη-γειτονιά-των-αγγέλων-η-28χρονη-φρόσω-452065

Εσβησε την Παρασκευή από εγκεφαλική αιμορραγία η 28χρονη κόρη του πρώην συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Εσβησε την Παρασκευή μετά από πολυήμερη μάχη στην εντατική του Νοσοκομείου Βόλου, η 28χρονη Φρόσω Παπαϊωάννου, κόρη του πρώην Συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και υποψηφίου βουλευτή Δημήτρη Παπαϊωάννου. Η άτυχη νεαρή κοπέλα, άφησε την τελευταία της πνοή μετά από εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη πριν από τρεις περίπου εβδομάδες, σκορπίζοντας ανείπωτο πόνο και θλίψη στους γονείς της Δημήτρη και Εφη και στη μικρότερη αδερφή της Κατερίνα.

Συντετριμμένοι οι γονείς της άτυχης 28χρονης, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισαν να δώσουν τα όργανά της προς μεταμόσχευση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, καθώς οι αρμόδιοι από το Εθνικό Κέντρο Μεταμοσχεύσεων -μετά από ειδικά tests που έγιναν στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο προκειμένου να στηθεί η γέφυρα ζωής- έκριναν ότι τα όργανα δεν μπορούσαν να αξιοποιηθούν εξαιτίας της επιβάρυνσης του οργανισμού.

Η νεαρή Φρόσω Παπαϊωάννου, αντιμετώπιζε εκ γενετής πρόβλημα υγείας και αυτό φέρεται να συνέβαλε αρνητικά, ώστε τελικά η θεάρεστη και γενναία πράξη που οι γονείς της αποφάσισαν να κάνουν, προκειμένου να σωθούν άλλοι συνάνθρωποι, να μην πάρει σάρκα και οστά.

Το άγγελμα του θανάτου της νεαρής κοπέλας έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία, ενώ συγγενείς και φίλοι έσπευσαν να βρεθούν δίπλα στην οικογένεια του Δημ. Παπαϊωάννου, για να συμπαρασταθούν στο βαρύ πένθος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αγριάς.

Η Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, η Οργάνωση Μελών Αγριάς, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Βόλου και οι πέντε βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή τους εκφράζουν την θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο της Φρόσως Παπαϊωάννου.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση «η Φρόσω ήταν κόρη του Δημήτρη Παπαϊωάννου, μέλους της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας, και της Εφης Ζαφειροπούλου. Θα την αποχαιρετίσουμε, σήμερα Σάββατο στις 5 μ.μ. στον Αγιο Γεώργιο Αγριάς.

Αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή οι σκέψεις οι καρδιές και τα συναισθήματά όλων μας είναι δίπλα στα μέλη της οικογένειάς της, δηλαδή στους συντρόφους μας Δημήτρη, Εφη και Κατερίνα Παπαϊωάννου».

Εξάλλου η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρ. Χρυσοβελώνη σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Με θλίψη πληροφορήθηκα τον απροσδόκητο θάνατο της νεαρής Φρόσως Παπαϊωάννου, που η ζωή δεν της χάρισε την ευκαιρία να την γευτεί όπως έπρεπε. Αυτές τις δύσκολες ώρες ο Θεός ας δώσει κουράγιο στην οικογένειά της. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και την συμπαράστασή μου στους οικείους της».

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου