ΤΟΠΙΚΑ

Υποστήριξη της τηλεματικής διαχείρισης του στόλου οχημάτων της ΔΕΥΑΜΒ

υποστήριξη-της-τηλεματικής-διαχείρι-452061

Με συνολικά 10 θέματα συνεδριάζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο

Στην ετήσια τεχνική υποστήριξη λογισμικού και εξοπλισμού για την τηλεματική διαχείριση του στόλου των οχημάτων θα προχωρήσει η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου.

Στη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου σήμερα Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς, θα αποφασίσει για την απευθείας ανάθεση του έργου στην εταιρεία «iTrack Services Ε.Π.Ε.».

Σκοπός είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και η καλύτερη αξιοποίηση του μηχανοκίνητου εξοπλισμού της ΔΕΥΑΜΒ και τη μείωση του κόστους λειτουργίας τους (κόστος συντήρησης, βλάβες-ατυχήματα, υπερωρίες).

Συγκεκριμένα έχουν εγκατασταθεί σε 43 οχήματα τηλεματικές συσκευές που είναι εφοδιασμένες με κεραίες GPS για τον συνεχή υπολογισμό της θέσης του οχήματος, τα οποία χρησιμοποιούν την υπηρεσία GPRS για συνεχή αποστολή των δεδομένων. Οι καθημερινές μετακινήσεις τους απεικονίζονται σε ψηφιακούς χάρτες.

Στη σύμβαση, η οποία είναι προϋπολογισμού 6.870 ευρώ, περιλαμβάνεται η ετήσια συνδρομή για το στόλο των οχημάτων της ΔΕΥΑΜΒ (45 οχήματα), η οποία προβλέπει τηλεπικοινωνιακά κόστη για απεριόριστη κίνηση εντός Ελλάδας, αδειοδοτημένους ψηφιακούς χάρτες, με επιλογή διαφορετικών προβολών (δορυφορικού χάρτη, WGS 84, τοπογραφικού), απεριόριστη χρήση της εφαρμογής διαχείρισης, απεριόριστους χρήστες (ταυτόχρονους και μη), αναβαθμίσεις και ενημερώσεις της web εφαρμογής και τεχνική υποστήριξη. Ακόμη, περιλαμβάνει προμήθεια 6 συσκευών τηλεματικής με σύστημα αναγνώρισης οδηγών.

Αλλα θέματα

Το διοικητικό συμβούλιο θα κληθεί να εγκρίνει τα πρακτικά της επιτροπής αξιολόγησης προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Συντήρηση δεξαμενής βιοαερίου των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας λυμάτων της ΔΕΥΑΜΒ», που είναι προϋπολογισμού 54.740 ευρώ, και την ανάθεση της υπηρεσίας στον προσωρινό ανάδοχο Νικόλαο Κωνσταντίνο Μαυροφώτη με το ποσό των 53.190 ευρώ.

Θα αποφασίσει ακόμη την έγκριση αποστολής ληξιπρόθεσμων οφειλών ποσού 29.245 ευρώ οι οποίες αφορούν συνολικά 49 καταναλωτές στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ, ενώ θα εγκρίνει την πρόσληψη ενός ατόμου στη ΔΕΥΑΜΒ στο πλαίσιο του προγράμματος του ΟΑΕΔ ενίσχυσης εργοδοτών για την πρόσληψη μακροχρόνια ανέργων, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας 1 έτους.

Μεταξύ άλλων, το διοικητικό συμβούλιο θα ορίσει νέα νομική σύμβουλο για τη δημοτική επιχείρηση, η οποία προτείνεται να είναι η Αγγέλα Χατζησταματίου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου